Inden grundspillets tre sidste runder, så synes KB og B 93 sikre på slutspillet, og mon ikke et Gentofte-hold med tilføjelsen af Hannah Viller Møller ikke også booker en slutspilsplads. Det betyder at den sidste plads står mellem Fruens Bøge og de forsvarende mestre fra HRT, og hvilket af de to hold som tager pladsen afgøres meget sandsynligt først i sidste spillerunde, hvor de to hold står overfor hinanden. Nedrykningen er der ikke megen spænding omkring for Aalborg og HIK er isoleret i bunden af rækken, og der skal ske mirakler såfremt de to hold ikke rykker ud.

Stillingen efter 4 runder:
KB 26
B 93 23
Fruens Bøge 20
Gentofte 15
Holte 13
HRT 12
Aalborg 2
HIK 1

Rundens kampe:

Fruens Bøge – KB
spilles søndag kl. 11.00 på Dalumvej 95 F i Odense

Hjemmeholdet skal gerne have point mod favoritterne fra KB, såfremt en plads i slutspillet skal opnås for fynboerne. Fruens Bøges Anastasia Yakimov er normalt garant for point, men hun skal op mod den ukendte KBer Valentina Ivanova. KB møder op uden Rebbecca Munk Mortensen og den danske mester, Vilma Krebs Hyllested, men KB er favorit i de øvrige opgør. KBs afbud btyder dog nye konstellationer i doublerne for KB, og det kan være en fordel for Fruens Bøge. Vi tipper 4-2 til KB.

Holdopstillinger:
1. DS: Anastasia Yakimova – Valentina Ivanova
2. DS: Cecilie Wiche – Natacha Schou
3. DS: Sophia Ragus – Karoline Laursen
4. DS: Vanessa Timm – Sara Børkop

Holte – HRT
spilles søndag kl. 11.30 på Carlsmindevej 26 i Holte

Hjemmeholdet er fri af nedrykningen og kan sigte mod slutspillet, omend det bliver svært, når man ser på Holtes restprogram som omfatter både Gentofte og KB. Til gengæld så er der meget på spil for de forvarende mestre fra HRT, som er otte point fra slutspillet. Det betyder at holdet skal have en klar sejr i dagens opgør og så håbe på at man selv kan afgøre slutspils-skæbnen i de resterende kampe. HRTs opstilling i dag ser dog voldsom stærk ud. Vi tipper 6-0 til HRT.

Holdopstillinger:
1. DS: Ophelia Ruus – Dea Herdzelas
2. DS: Katrine Bruhn Aaby – Johanne Svendsen
3. DS: Emilia Sehested – Elena Jamshidi
4. DS: Iben Schmidt – Mille Mørk

Gentofte – Aalborg TK
spilles søndag kl. 12.00 på Skolevej i Gentofte

Udeholdet fra Aalborg er på en yderst svær opgave mod Gentofte, som siden de førets fire runder er blevet forstærket med Hannah Viller Møller, og så har holdet så meget kvalitet at det sagtens kan blive til guldmedaljer senere på måneden. Vi tipper 6-0 til Gentofte

Holdopstillinger:
1. DS: Emilie Francati – Stine Kirk
2. DS: Hannah Viller Møller – Katinka Nielsen
3. DS: Augusta Grau Kristensen – Rebecca Jakobsen
4. DS: Frederikke Pape – Christine Krogh Sondrup

HIK – B 93
spilles søndag kl. 12.30 på Hartmannsvej 37 i Hellerup

HIK synes tabt i bunden af rækken og dagens opgør mod B 93 ændrer ikke på det scenarie, for HIKs hold er ikke stærkt. B 93 er sikker på at nå slutspillet og kæmper med KB om førstepladsen i rækken, som giver fordelen af at vælge semifinalemodstander i slutspillet. Vi tipper 6-0 til B 93

Holdopstillinger:
1. DS: Lea Wejp-Olsen – Sofie Oyen
2. DS: Vigga Scheuer Moesgaard – Romy Kölzer
3. DS: Liva Viller Møller – Victoria Andersen
4. DS: Alexandra Boenæs – Amani Azarkan

Forrige artikelSuzuki S-Cross: Usædvanlig skarp SUV fra Suzuki
Næste artikelDH: Det ligner fire klare sejre
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.