Alle kampe og point er vigtige, for det er tæt i både toppen og bunden af rækken. Spænding og intensitet tager til og de store følelser kommer til udtryk, hvilket bl.a. var tilfældet i går i kampen mellem KB og HIK.

Lyngby – ATK 5-1

En velspillende polak, Mateusz Terczynski fra ATK, leverede overraskelsen i dette opgør, ved at slå hjemmeholdets Frederik Løchte Nielsen. Og udeholdet var tæt på yderligere et point da ATKs 54-årige Stefan Ravnholt først måtte bøje sig i MTB mod Lyngbys Patrick Kristensen; de øvrige vandt Lyngby meget klart og holdet ligger dermed stadig godt til en plads i slutspillet. For ATK var det ene point vgtigt da de øvrige nedrukningstruede hold også fik point.

Resultater:
1. HS Frederik Løchte Nielsen – Mateusz Terczynski 6-2 5-7 10-12
2. HS Nicolai Ferrigno – Frederik O. Emmertsen 6-0 6-3
3. HS Frederik Myhre – Thomas Riad 6-1 6-3
4. HS Patrick Kristensen – Stefan Ravnholt 6-4 2-6 10-5
1. HD Nielsen/Ferrigno – Terczynski/Ravnholt 6-0 6-1
2. HD Myhre/kristensen – Emmertsen/Riad 6-1 6-3

Århus 1900 – Give 1-5

En stærk førstedouble sikrede hjemmeholdet et eneste point, og Århus 1900 kan nu se frem mod en utrolig vigtig kamp mod HRT på lørdag. Med fem point er de forsvarende mestre fra Give fint med om slutspilspladserne, men der venter en vigtig kamp mod rækkens tophold, Gentofte, på lørdag; en kamp som er en gentagelse af sidste års finale.

Resultater:
1. HS Andreas Bjerrehus – Anders Grinderslev 3-6 4-6
2. HS Noah Svenningsen Holmvang – Marco Kirschner 0-6 1-6
3. HS Asger Buus Andersen – Rasmus Michelsen 2-6 2-6
4. HS Benjamin Husum – Morten Garbers 3-6 2-6
1. HD Bjerrehus/Jeppe Frantzen – Grinderslev/Michelsen 6-4 6-4
2. HD Andersen/Anders A. Holm – Kirschner/Garbers 2-6 1-6

HRT – Gentofte 1-5

På forhånd var det svært at se hvor hjemmeholdet skulle hente point, men det lykkedes på fjerdesinglen, og det point kan holdet lune sig på indtil lørdag, hvor der venter en yderst vital kamp mod Århus 1900 i Århus. Det er en kamp som ikke må tabes, hvis HRT skal gå fri af nedrykning. Gentofte til gengæld sidder sikkert på toppen af rækken og er vel det eneste hold som kan føle sig sikker på en plads i slutspillet. Der venter dog en spændende revanchekamp på hjemmebane mod Give på lørdag – sidste år tabte Gentofte til Give i finalen om holdmesterskabet.

Resultater:
1. HS Henrik Heise Korsgaard – Christian Sigsgaard 2-6 1-6
2. HS Maxim Landa – August Holmgren 6-7 1-6
3. HS Morten Lyngbæk – Jesper Andi Jørgensen3-6 0-6
4. HS Caspar Jalili Mikkelsen – Oskar Brostrøm Poulsen 5-7 6-2 10-7
1. HD Korsgaard/Landa – Sigsgaard/Poulsen 3-6 4-6
2. HD Carsten Gildum/Rasmus Egehus Holmgren/Andreas Boers 0-6 2-6

KB – HIK 4-2

KB havde gjort et flot arbejde med at skabe gode rammer til dobbeltopgøret mod HIK, og det lykkedes flot – det skal vi have noget mere af! Sportsligt var det herrekampen som tiltrak sig størst opmærksomhed for her var der på forhånd lagt op til en jævnbyrdig dyst. KB måtte dog skifte Johannes Ingildsen ud med Simon Friis Søndergaard, da Johannes havde rygsmerter. På førstesinglen måtte KBs Søren Hess-Olesen trække sig med en fiberskade i låret, men inden da havde Holger Rune ikke efterladt tvivl om hvem der ville vinde kampen. De næste tre singler tog KB rimeligt overbevisende, og så manglede Frederiksbergholdet kun en enkelt doublesejr for at sikre sig holdkampen. HIK var helt suveræn på førstedoublen så interessen vendte sig mod andendoublen, og den skulle selvfølgelig afgøres i MTB.
Parrene følges til 8-8, hvor Rasmus Møller præsterer et servees, men bliver dømt for fodfejl. HIKerne protesterede, men dommen stod og så lavede Rasmus i stedet dobbeltfejl. KB vandt det efterfølgende point og så var helvede løs. Mange HIK-spillere og ledere ville have et ord med dommeren, og det var ikke småting han måtte lægge øre til – en tilskuer optrådte endda truende overfor den stakkels dommer, som endte med at være midtpunkt i et hav af ophidsede HIKere. Det var ikke kønt det der udspillede sig! KBs hold ligger nu lunt i forhold til slutspillet, mens HIK lige nu ligger uden for.

Resultater:
1. HS Søren Hess-Olesen – Holger Rune 2-6 0-3 rtd.
2. HS Benjamin Hannestad – Andre Göransson 6-3 6-4
3. HS Simon Friis Søndergaard – Rafa Miralles 6-2 6-2
4. HS Carl Emil Overbeck – Christoffer Kønigsfeldt 6-4 6-4
1. HD Eric Vanshelboim/Søndergaard – Rune/Göransson 3-6 0-6
2. HD Hannestad/Overbeck – Rasmus Møller/Alexander Kønigsfeldt 6-0 3-6 10-8

Stillingen i Elitedivisionen efter 4 runder:

Gentofte 21 point
KB 18 point
Give 16 point
Lyngby 16 point
HIK 14 point
ATK 5 point
Århus 1900 4 point
HRT 3 point

Næste runde spilles lørdag d. 15. august med følgende kampe:

KB – Lyngby
Århus 1900 – HRT
Gentofte – Give
ATK – HIK