DH herrer: Favoritterne har skilt sig ud

445
Martin Pedersen
Foto: Sportsfotograf.com.

Deltagerholdene i mellemspillet synes klar

Pulje 1:
På Frederiksberg spillede KB hjemme mod Gentofte, og bortset fra første- og tredjesinglen, som KB vandt komfortabelt, så blev de resterende fire kampe alle afgjort i Match Tiebreak (MTB). Klubberne “delte” de fire MTBs, så KB vandt holdkampen med 4-2, og er dermed klar til en puljefinale mod HIK på lørdag.

I den anden kamp tog HIK hjemme imod Skovbakken i en kamp som aldrig blev spændende. Det unge stortalent, Elmer Møller, kæmpede bravt mod Thomas Kromann, men i de øvrige tre singler fik Skovbakken sammenlagt to partier!. HIK vandt i sikker stil holdkampen med 6-0, og kan nu nøjes med uafgjort mod KB for at vinde puljen. De forsvarende mestre fra Skovbakken får svært ved at bevare sin elitedivisions status, når rækken til næste år skæres ned til seks hold.

Pulje 2:

Lyngby var hjemme mod Odense-holdet fra Fruens Bøge, som ikke gjorde det let for hjemmeholdet, idet fynboerne vandt de to første singler; derefter stod der så Lyngby på resten og Lyngby vandt holdkampen 4-2, og synes dermed sikker på plads i mellemspillet.

Kampen mellem ATK og HRT sluttede med en klar sejr til HRT på 5-1, og dermed er holdet fra Hørsholm-Rungsted favorit til den anden plads i mellemspillet. ATK og Fruens Bøge må nok indstille sig på spil i 1. division næste sæson.

Pulje 3:

Virum/Sorgenfri havde hjemmebane mod Århus 1900, som mødte op uden Andreas Bjerrehus, og det blev måske udslagsgivende. For selvom Vi/So vandt holdkampen med 5-1 så gik hele fire kampe i MTB, så det var tættere end slutresultatet tyder på. Begge hold går højst sandsynligt i mellemspillet, og i så fald tager Vi/So fem point med over og Århus 1900 kun ét.

Birkerød tabte hjemme mod KFUM med 2-4, og mon ikke begge hold har 1. divisions status næste år.

Sidste runde i grundspillet spilles på lørdag med følgende parringer:

Pulje 1:
KB – HIK kl. 10.00
Gentofte – Skovbakken kl. 13.00

Pulje 2:
HRT – Fruens Bøge kl. 12.00
ATK – Lyngby kl. 15.00

Pulje 3
Birkerød – Vi/So kl. 14.00
KFUM – Birkerød kl. 13.00