Tætte opgør afgjorde, hvilke hold der skal spille slutspil

I pulje 1 var der topopgør i Lyngby, da hjemmeholdet spillede mod HIK. Lyngby var uden Frederik Løchte Nielsen, så sportschef Jacob Holst, kunne ikke vide sig sikker om holdet kunne kvalificere sig til medaljespillet. HIK kom i sin sædvanlige stærke opstilling, og kæmpede for at blive bedste 1er, så holdet kunne vælge modstander til semifinalen i slutspillet. Det blev en tæt affære, og Lyngby blev hjulpet af Philip Hjorths overraskende sejr på førstesinglen over Thomas Kromann. Men HIK vandt dog holdkampen med 4-2, og puljen med 16 point; Lyngbys 9 point var dog også tilstrækkeligt til at sikre en plads i slutspillet.

I den anden kamp spillede HRT hjemme mod mestrene fra Skovbakken. Begge hold skulle bruge en klar sejr for at have chance for en plads i slutspillet, og så spillede holdene for at undgå 4. pladsen i puljen som betyder playoff-kampe mod hold fra 1. division. Det blev en yderst tæt affære, hvor 1. 3. og 4. singlerne gik i MTB. Kampen slutter 3-3 og dermed skal HRT i playoff-kamp for at bevare elitedivisions-status

I pulje 2 spillede KFUM sin hjemmekamp mod favoritterne fra KB i Ølstykke. KB vandt holdkampen 5-1, hvor KFUMs point kom i andendoublen. Dermed vandt KB puljen med 14 point, og KFUM må indstille sig på at skulle spille playoff-kamp for at bevare elitedivisions-status.

I den anden kamp spillede Virum/Sorgenfri hjemme mod Gentofte i en kamp som skulle afgøre, hvilket af de to hold som skulle i slutspillet. Og det blev et brag af et opgør; tre af singlerne gik i MTB, og her noteres det at 2. singlen mellem hjemmeholdets Mathias Olsen og Gentoftes Jonas Berg endte med at Jonas Berg måtte trække sig med en skade ved stillingen 10-10 i MTB!! 2-2 var stillingen efter singlerne, men så vandt Vi/So overraskende begge doubler og skal dermed have debut som slutspils-deltager.

I nedrykningspuljen blev resultaterne:

Birkerød – ATK 2-4
Århus 1900 – Fruens Bøge 5-1

Århus 1900 vandt puljen, men alle fre hold spiller i 1. division næste sæson.

Forrige artikelVelkendte hold i kvindernes slutspil
Næste artikelSemifinaler i slutspillet og playoffkampe
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.