Idag begynder Davis Cup matchen mellem Danmark og Moldavien kl. 14.45 med åbningsceremoni. Straks efter kl. 15.00 åbner Martin Pedersen mod Radu Albot, Moldavien.

Martin Pedersen er 758 på verdensranglisten. Det lidt utrolige ved den placering er at den opnået ved kun at spille en international turnering, nemlig Copenhagen combined i juli i år. Den vandt han og opnåede dermed verdensranglisteplacering. Martin er kendt for sit gode og tunge grundspil.

Radu Albot er nr. 187 og kan absolut ikke undslå sig for favoritværdigheden. Han kommer med selvtillid idet han kvalificerede sig til hovedturneringen i US Open. Den 24-årige 1,75 m høje moldaver er kendt for sit slidstærke spil og grundslagene danner grundlag for hans spil fra baglinien.

Den næste kamp er mellem Frederik Løchte Nielsen og Maxim Dubarenco.

Frederik Løchte Nielsen er nr. 658 på verdensranglisten, det dog i double den teknisk stærke dansker blev verdenskendt, da han sammen med englænderen Marray vandt wimbledon titlen i herredouble. Han spiller klassisk angrebstennis med flugtninger i verdensklasse.

Maxim Dubarenco er nr. 387 på verdensranglisten og er svag favorit mod Frederik. Den 21-årige moldaver er en spiller på vej fremad. Hans spil kan vi ikke sige så meget om, men han som junior nået finalen i drengedouble i US Open.

Tennisavisen er i Kolding til Davis Cup opgøret. Følg opgøret på vores twitter profil, www.twitter.com/tennisavisen. For yderligere oplysninger se www.tennis.dk og www.daviscup.com.

Forrige artikelWTA turneringer: Finalesejr til Lucic-Baroni over Venus Williams
Næste artikelWTA slutspil: Alle kneb benyttes for at deltage i Singapore
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.