FTU (Fyns Tennis Union) kunne under onsdagens generalforsamling offentliggøre, at Agi Szocska træder fra som bestyrelsesformand, og at næstformand, Kai Holm, i stedet vil overtage posten efter DTF's generalforsamling den 19. marts 2016.

Agi Szocska blev formand i FTU i marts 2012, og har siddet på posten lige siden, men allerede i efteråret bekendtgjorde hun et ønske om at træde af formandsposten til fordel for et motiveret muligt DIF-bestyrelseskandidatur. Det bliver nu en realitet, når Kai Holm overtager formands-styret til foråret.

”Det har været fire intense og begivenhedsrige år som formand for FTU og bestyrelsesmedlem i DTF. Jeg er glad for at have stået i spidsen for en union med et klart strategisk fundament, der ligger i tråd med de beslutninger, som træffes i Dansk Tennis Forbund,” siger den nu tidligere formand i FTU, Agi Szocska.

FTU brander sig på at være en seriøs union, der tør satse stort og tænke nyt på et ambitiøst niveau – og det glæder Agi Szocska, der har siddet i spidsen for foreningen og fulgt udviklingen på tæt hold i den seneste årrække, at unionens mål er indfriet.

– FTU har gennem årene taget ansvar som union og sat nogle ambitiøse, modige mål omkring helt centrale kerneaktiviteter. Målene er nået eller overgået i min tid som formand qua fokusering og konstant nytænkning samt ved evnen til at skabe et positivt og forpligtende fællesskab. Alt er sket og sker i respektfuldt samarbejde med de frivillige i klubberne,” siger Agi Szocska.

Szocska hyldes for glorværdig tjeneste
DTF bakker op om valget, og formanden, Henrik Klitvad, ønsker således Kai Holm tillykke med den nye post. Derudover takker han også på vegne af DTF, Agi Szocska for et helhjertet og ikke mindst veludført arbejde, der blandt andet har været med til at give klubudviklingen i Danmark et markant skub i den rigtige retning.

”Agi’s hjerteblod og engagement på især klubudviklingsområdet og som DTF-repræsentant i styregruppen for ’Bevæg dig for livet – Tennis’ vil blive savnet. Agi har meget på sinde i relation til dansk tennis og på dansk foreningsidræts vegne. Tak for indsatsen,” siger Henrik Klitvad.

Netop Agi Szocska fik under generalforsamlingen overrakt DTF’s Fortjenstnål for det store stykke arbejde, hun har leveret til dansk tennis og ikke mindst FTU.