Holbæk Tennisklub har valgt at indgå en aftale med Holbæk Kommune om at samle en stor del af Holbæks idrætsforeninger - herunder tennis - og et sundhedscenter i en ny fælles idrætspark.

Vil man skabe store stjerner, må man sommetider tænke i nye baner, og det har Holbæk Tennisklub bogstaveligt talt gjort. Klubben, der blandt andet kan bryste sig med tennisprofiler som Martin Pedersen, Bo Thaysen, Martin Nygård Knudsen og Mik Ledvonova, har præsenteret et nyt projekt, som Holbæk Kommune nu vælger at støtte op omkring gennem et samarbejde.

Den nye aftale indebærer, at Holbæk Tennisklub får stillet et helt nyt tennisanlæg gratis til rådighed af kommunen i 2018 med fire indendørsbaner, ni udendørsbaner og to Padel Tennis-baner.

Derudover har klubben også indgået en aftale med Stenhus Sportscollege i Holbæk, der er godkendt som Team Danmark Uddannelsespartner, og derfor kan udbyde en specifik tennislinje på sportsgymnasiet.

Bestyrelsen i HTK fører visionerne ud i livet
Mik Ledvonova, der er en af Holbæk Tennisklubs stjerner, er begejstret for den nye aftale, der er indgået mellem klubben og kommunen, og ikke mindst for samarbejdet med Stenhus Sportscollege, hvor han selv har en ledende trænerrolle.

– Som gammelt bysbarn, der har trådt mine barnetennissko i klubben, glæder det mig, at bestyrelsen i Holbæk Tennisklub i den grad formår at føre sine visioner ud i livet. Jeg er super stolt over at være en del af klubbens vision via mit daglige virke som træner på tennislinjen på Stenhus Sportscollege, hvor jeg vil gøre mit for at sikre, at vi fortsat udklækker nye tennisstjerner her i Holbæk, siger Mik Ledvonova.

Skulle Stenhus Sportscollege have interesse for unge tennisspillere, er ansøgningsfristen senest 1. marts 2016.

 

Forrige artikelDansk Tennis: Kai Holm bliver ny formand i FTU
Næste artikelITF Sunderland: Emilie/Emily vinder i tæt tiebreak. “Drømmefinale” aflyst
Avatar photo
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.