Lars Seier Christensens investeringsselskab Seier Capital vil hjælpe Clara Tauson med at få optimale trænings- og turnerings-muligheder

Finansmanden Lars Seier Christensen har fulgt 16-årige Clara Tauson tæt, og på baggrund af hendes mange fornemme præstationer har hans investeringsselskab Seier Capital indgået en 5-årig sponsoraftale, som kan være med til at sikre, at Clara kan få de bedste træningsbetingelser og mulighed for at deltage i de turneringer, som er mest optimale for hendes udvikling.

I en pressemeddelelse, som Tennisavisen har modtaget fra Mikkel Nissen, der er agent i Danmark for både Clara Tauson og Caroline Wozniacki, fremhæves at Clara i 2013 blev den hidtil yngste Danmarksmester i tennis, Europamester i U18 i 2018, vinder af Australian Open for juniorer og no. 1 på junior-ranglisten, samt at det i april lykkedes for hende at kvalificere sig til sin første WTA-turnering, og listen kan nemt gøres endnu længere.

Aftalen betyder, at Clara Tauson de kommende 5 år repræsenterer Seier Capital eller associerede virksomheder, og det anføres at baggrunden i høj grad også er ønsket om at støtte dansk talentudvikling, og derfor benyttes samtidig lejligheden til at opfordre andre danske virksomheder til at bidrage.

Lars Seier Christensen fremsætter i pressemeddelelsen disse bemærkninger til aftalen:
Clara har allerede præsteret fantastisk, og selvom hun får 100% støtte fra sin familie, står det klart, at talentet ikke alene kan sikre, at hun kan nå hele vejen til toppen. De næste par år er ekstremt vigtige for hendes udvikling, og uden de nødvendige økonomiske ressourcer er der risiko for, at hun ikke får den mest optimale træning og deltagelse i de rette turneringer.

Clara har allerede haft gavn af aftalen, som gjorde det muligt for hende at deltage i et 10-dages træningsophold på Mouratoglou Tennis Academy i Nice, som et andet dansk talent Holger Vitus Nødskov Rune har været tilknyttet en årrække.

Clara lagde under opholdet i Nice nedenstående serveøvelse på Instagram:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Closest I’ll get to hitting the target??

Et opslag delt af Clara Tauson (@claratauson) den

Clara fremsætter denne kommentar i pressemeddelelsen:
Sponsoratet sikrer mig bedre træningsbetingelser, øger mulighederne for, at jeg kan deltage i de turneringer, der gavner min udvikling bedst, og sikrer et lidt større fokus på det sportslige indhold i min karriere.