Frederik Løchte Nielsen blev bremset i første runde i hovedturneringen efter tæt afgørelse. 1. runde i double med Johan Brunstrom kan følges på Livestream onsdag morgen

Frederik Løchte Nielsens 1. runde kamp ved ATP Manila Challenger mod no. 223 Gianluca Naso (ITA) blev spillet tirsdag morgen på Court 4, hvor der ikke er mulighed for at følge med på Livestream, og derfor var undertegnede henvist til at følge med på livescore, hvilket foregik sideløbende med, at Eurosport viste en gyserkamp mellem Rafael Nadal og hans spanske landsmand og Davis Cup double-makker Fernando Verdasco.

At dømme efter kampens forløb var der tale om en yderst jævnbyrdig forestilling, hvor italieneren udnyttede det ene af to break-muligheder, mens Løchte havde en enkelt mulighed, som ikke blev udnyttet.

I 2. sæt var Løchte på intet tidspunkt i problemer i egne servepartier, hvor han vandt samtlige bolde, når førsteserven ramte i feltet. Ganske vist var kun 49 procent inde, men det var tilstrækkeligt til, at modstanderen ikke fik nogen break-muligheder.
Løchte var derimod selv bedre med, når han modtog serv, ikke mindst på andenserven, hvor italieneren kun vandt 48 procent, men til gengæld havde han gennem sættet 29 førsteserver mod Løchtes 17.

Løchte havde 2 break-muligheder i 2. sæt, men begge blev afværget, selvom Løchte fik chancen for at sikre sig sættet efter en andenserv.
I stedet blev sættet afgjort i tiebreak, hvor Løchte fik udlignet fra 1-3 til 3-3, men italieneren  afsluttede kampen ved at vinde de 4 næste bolde, hvorved han vandt 6-3, 7-6(3).

Løchte havde i de sidste måneder af 2015 stor succes i double, da han sammen med Johan Brunstrom vandt 3 tit.ler og desuden nåede semifinalen i 2 andre turneringer.
I Manila spiller de igen sammen, og deres første kamp mod Jeson Patrombon (PHI)/Jimmy Wang (TPE), der har wildcard, spilles som 2. kamp på Court 1, hvor der er Livestream dækning fra kl. 0500cet. Kampen kan følges herunder

 

Forrige artikelSøstrene Williams går ikke hånd i hånd
Næste artikelAustralian Open: 1. runde sejr til begge Pliskova søsterne
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.