Frederik Løchte Nielsen fortsætter de gode takter i single med sejr i kval-finalen efter solid indsats

Mandag morgen skulle man stå tidligt op, hvis man både ville følge Caroline Wozniacki i 1. runde i Australian Open og Frederik Løchte Nielsen i kvalfinalen ved ATP Manilla Challenger.
De 2 første sæt af Wozniackis kamp blev hverken vist på Eurosport I eller Eurosport Danmark, selvom man med rette burde forvente, at den danske udgave af Eurosport i det mindste ville prioritere danskeren, men da det er i Paris, sådanne beslutninger træffes, blev henvist til Eurosport Player, hvis man ville følge hendes kamp.

De morgenduelige kunne dog på samme tid som Carolines kamp i Melbourne følge med på Livestream, da Løchte mødte no. 420 Grzegorz Panfil (POL), og efter endnu en solid præstation blev det til dansk sejr med cifrene 7-6(4), 6-3.

I 1. sæt vandt begge spillerne rimelig sikkert de fleste af deres egne servepartier, og der var i hele sættet kun en enkelt break-mulighed, som Løchte afværgede.
I tiebreaken var Løchte mest effektiv og vandt 7-4.

I 2. sæt havde Løchte 2 break-muligheder undervejs, hvoraf han udnyttede den ene, mens han igen afværgede den eneste, som modstanderen også fik i dette sæt.
Med dette break sikrede Løchte sig ligeledes 2. sæt, hvor en afgørende forskel var, at Løchte var langt mere sikker på 1. serverne, hvor han fik 63 procent inden for stregerne mod modstanderens 41 procent, og da Løchte desuden vandt 88 procent af pointene bag 1. serven mod 55, blev den logiske udgang på kampen, at han er videre i hovedturneringen.

Modstanderen i 1. runde bliver no. 223 Gianluca Naso (ITA), der er 155 pladser højere på ranglisten end Løchte.
Kampen spilles tirsdag som 3. kamp på Court 4, hvor der ikke er mulighed for Livestream, men man kan stadig gense kvalfinalen herunder

Forrige artikelITF Junior Colombia: Patrick og tre svenskere vandt kvalfinale
Næste artikelSøstrene Williams går ikke hånd i hånd
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.