Frederik Løchte Nielsen og David O'Hare tabte finalen til velspillende thailandske tvillinger

Tennisavisen har siden Frederik Løchte Nielsen og hans irske makker David O’Hare vandt 1. runde i double over Jarryd Chaplin (AUS)/Alexander Sarkissian (USA) 7-5, 6-2 ved Gwangju ATP Challenger ikke været specielt meddelsomme om det videre forløb i turneringen.

En af årsagerne hertil har været, at de næste par kampe ikke har været vist på Livestream, og derved kunne det dansk-irske par uden større bevågenhed kæmpe sig hele vejen videre til finalen.
Løchtes makker har dog selv sørget for at gøre opmærksom på, at de i kvartfinalen mod Jeevan Nedunchezhiyan (IND)/Daniel Nguyen (USA) var snublende tæt på at forlade turneringen, da de var bagud 2-8 i den afgørende match-tiebreak, hvor de også måtte redde flere matchbolde, inden de havde sikret sejren 3-6, 6-4, [12-10]

I semifinalen, som blev spillet indendørs og heller ikke blev vist på Livestream, gik det mere smertefrit, da de vandt 6-3, 6-0 over Yunseong Chung/Soon Woo Kwon (KOR), der havde wildcard, og derved fik Løchte samtidig en smule revanche for nederlaget i 1. runde til Kwon.

Søndag morgen dansk tid mødte Løchte og O’Hare de thailandske tvillinger Sanchai og Sonchat Ratiwatana, som var seedet 1, hvilket de levede helt op til, da de med overbevisende spil vandt 6-3, 6-2.
Kampen kan genses på Livestream herunder

Løchte anerkendte fuldt ud thailændernes sejr med dette tweet efter kampen, hvor han samtidig både roser arrangørerne og makker O’Hare

Forrige artikelFED Cup: Rumæninen og Tyskland delte på første-dagen
Næste artikelTwitter: Petra Kvitova får ny træner
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.