Efter den flotte single sejr tidligere på dagen, stod Frederik Løchte Nielsen igen på banen, denne gang sammen med Johan Brunstrom, hvor de i double turneringens kvartfinale skulle møde Aldin Setkic og Yoshihito Nishioka.

Det blev desværre til et nederlag på 7-5, 6-3 og Løchte kan nu fuldt ud koncentrere sig om sin kvartfinale i single.

Retfærdig skal det nævnes at den ene del af modstanderparret Nishioka, var 2. seedet i singleturneringen, imens Setkic, har flere future turneringssejre i double, så ingen havde udråbt det til en nem kamp.

Nedenfor kan du gense Løchtes flotte single sejr, eller double nederlaget. I morgen kan du samme sted følge Løchtes kvartfinale mod Kenny De Schepper. En spiller Løchte har mødt en enkelt gang før, med et nederlag til følge. Dette var dog på græs i Eastbourne og omtrent tre år siden. Kan Løchte fortsætte sin form, så virker modstanderen ikke så skræmmende, trods sin langt højere placering på verdensranglisten.

 

 

Forrige artikelITF Junior Oslo: Helena Francati slået af Norges yngste senior-mester
Næste artikelITF Junior: Romeo Midtgaard Jivraj ude af Alk open 2016
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.