For alle der har blot den mindste interesse i international tennis kommer det næppe som den helt store nyhed, at danske Caroline Wozniacki i 2019 har haft noget et frygtelig år.

Der er ikke meget der er gået den tidligere danske verdensetters vej i løbet af året. Caroline Wozniacki har i løbet af året været plaget af sin slidgigt, og der har i allerhøjeste grad været tale om et sjældent set lavt bundniveau i det hun har præsenteret på alverdens baner. I løbet af året har der derfor været flere spekulationer om Caroline Wozniackis fremtid på tennisbanerne; er det måske tid til at lægge ketcheren på hylden.

De seneste udmeldinger fra Wozniacki-lejren er dog, at danskeren også i den kommende sæson vil være at finde på tennisbaner verden over. Det er vi selvsagt mange danske fans af tennis der er mere end almindeligt begejstrede over.

Allerede i det nye års første måned er der bud efter en forhåbentligt velspillende Caroline Wozniacki. Det er nemlig i januar at en af favoritturneringerne, Australian Open, løber af stabelen. At det netop er denne turnering, som hidtil er den eneste Grand Slam, der er vundet af Caroline Wozniacki, gør naturligvis ikke spændingen mindre – og vi beder til, at Caroline Wozniacki får en fremragende optakt til turneringen, og undgår at blive voldsomt påvirket af hendes sygdom. Hvis alting klapper og lodtrækningen samtidig går danskerens vej, ja så kan der vente os en særdeles interessant række af kampe under den australske sol.

Netop lodtrækningerne til det kommende års turneringer kan vise sig at blive noget af en udfordring for Caroline Wozniacki. Modsat tidligere vil det danske tennis-es i de fleste større turneringer nemlig ikke være seedet – fordi hun i løbet af den forgangne sæson er røget helt ned som nummer 38 på WTA verdensranglisten. Derfor risikerer hun allerede tidligt i turneringerne at løbe ind i spillere fra toppen af verdensranglisten. Der skal med andre ord hives tennis fra allerhøjeste hylde ned fra danskeren, hvis 2020 skal blive et succesfuldt år.

Ser vi for en kort stund på øvrig dansk tennis, så kan 2020 meget vel blive et ganske spændende år. Hos kvinderne frister unge Clara Tauson en placering som nummer 267 på verdensranglisten, men med blandt andet en turneringssejr i juniorernes Australian Open kan man godt tillade sig at drømme om større ting fra den næste i rækken af store danske kvindelige tennisspillere.

Hos bookmakeren ComeOn kan du spille på alle de danske spilleres kampe i international tennis. På herresiden har vi desuden spilleren Holger Rune som i høj grad har vist lovende takter i det forgangne år. Hvem ved om et odds væddemål hos ComeOn betting på sejr til en af de tre danske tennisyndlinge kan vise sig at blive guld værd. Vi ønsker i ethvert tilfælde dig og de danske spillere masser af held og lykke i den kommende sæson.