Forhåndsfavoritterne fra KB og HRT fik ikke sved på panden i premiererunden, men det gjorde Gentofte og Fruens Bøge; begge hold fik dog hevet sejren hjem. B93 viste at holdet er en stærk kandidat til slutspillet, og Lyngby overraskede med en stærk indsats mod Fruens Bøge. HIK og Virum får en svær sæson i Elitedivisionen.

Weekendens kampe:

KB – Virum 6-0

Det var et opgør som på intet tidspunkt havde et gran af spænding, dertil var KB sin modstander totalt overlegen. Alle kampe blev afviklet i et lyntempo og og var kampen ikke spillet over tre runder så kan det meget vel have været den hurtigst afviklede holdkamp nogensinde. KB fik de forventede syv point og topper divisionen, mens Virum hurtigt skal glemme øretæverne.

Resultater:
1. DS: Rebecca Munk Mortensen – Hannah Winding Mollerup 60 61
2. DS: Vilma Krebs Hyllested – Josefine Rosenfeldt 61 61
3. DS: Karoline Laursen – Anna Tang 60 62
4. DS: Sara Børkop – Ingrid Friis Hein 61 62
1. DD: Mortensen/Zoe Du Pasquier Jensen – Mollerup/Hein 61 61
2. DD: Hyllested/Laursen – Rosenfeldt/Tang 61 64

Gentofte – B93 4-3

Gentofte tog imod oprykkerne fra B93, som stillede med et hold præget af udenlandske spillere. Netop det faktum at B93 råder over mange stærke udlændinge, gør at holdet er farlig for alle i Elitedivisionen, og det fik hjemmeholdet at mærke. Efter singlerne stod det 2-2, og her er det værd at notere sig at den unge talentfulde Gentofte-spiller, Augusta Grau Kristensen, tog en flot skalp da hun besejrede tyske Lisa Matvienko. Efter singler og doubler havde B93 vundet de to kampe som gik i MTB, og således tvunget holdkampen ud i en Golden MTB afgørelse. Her vandt Gentofte knebent, men tager fire point til tabellen, mens B93 fik vist at de også meget vel kan stå i slutspillet i det nye år.

Resultater:
1. DS: Emilie Francati – Anna Klasen 64 61
2. DS: Augusta Grau Kristensen – Lisa Matvienko 75 63
3. DS: Frederikke Pape – Sofie Vogel Bjerringgaard 64 46 2/10
4. DS: Maria Jespersen – Nicoli Attili Pereira 46 26
1. DD: Francati/Jespersen – Klasen/Matvienko 26 75 8/10
2. DD: Kristensen/Pape – Pereira/Victoria Ilena Andersen 62 75
Golden MTB: Francati/Jespersen – Klasen/Matvienko 11-9

Lyngby – Fruens Bøge 3-4

Fynboerne var favoritter, men hjemmeholdet ville det anderledes. Skulle Lyngby gør kampen spændende så skulle der overraskes og det gjorde Therese Harboe Holst på andensinglen, da hun i et tæt opgør besejrede Vanessa Timm med 10-8 i MTB. Og med 2-2 efter singlerne, så tog hjemmeholdet noget uventet også andendoublen, og så skulle holdkampen afgøres i en Golden MTB; den vandt odenseanerne dog. Fruens Bøge kunne drage hjem med en sejr, men skal holdet kæmpe med om slutspilspladserne, så skal der leveres bedre end mod Lyngby, som derimod kan glæde sig over tre point som kan blive vigtige i nedrykningskampen.

Resultater:
1. DS: Laura Brunkel – Anastasia Yakimova 46 46
2. DS: Therese Harboe Holst – Vanessa Timm 57 64 10/8
3. DS: Daria Giurgiteanu – Sophia Ragus 26 06
4. DS: Mille Håkansson – Juliane Færgemann 62 61
1. DD: Brunkel/Giurgiteanu – Yakimova/Ragus 06 16
2. DD: Håkonsson/Silke Jul Skikkild – Timm/Færgemann 75 64
Golden MTB: Fruens Bøge vinder


HIK – HRT 0-6

Hjemmeholdet havde en svær dag, og det blev til en gedigen øretæve mod udendørs-mestrene fra HRT. HRT havde hentet en stærk svensker hjem til førstesinglen, og hun fik ikke megen modstand, i det hele taget så vandt HRT alle kampe uden nogen form for besvær, og cementrede dermed sit titelkandidatur. I gårsdagen opstilling går HIK en meget svær sæson i møde, og den kan meget vel ende med nedrykning.

Resultater:
1. DS: Alberte Kleist Jørgensen – Jacqueline Cabaj Awad 26 06
2. DS: Sofia Mortensen – Elena Jamshidi 36 36
3. DS: Milla Maluka Hoffmann – Mille Johanna Mørk 26 36
4. DS: Rosa Pham Andreasen – Sarafina Olivia Hansen 16 06
1. DD: Jørgensen/Lea Amalie Wejp-Olsen – Awad/Mørk 16 06
2. DD: Hoffman/Mortensen – Hansen/Emma Kamper Malmkjær 46 36

Forrige artikelDH: Flot start af oprykkerne
Næste artikelATP 500 Basel: Træt Holger Rune manglede lige det sidste mod formstærk canadier
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.