Favoritterne falder på stribe i damesingle

Tirsdag blev førsterunde kampene i singlerækkerne spillet færdig, og mens favoritterne hos herrerne vandt, så var der flere opsigtsvækkende resultater hos kvinderne.

Cecilie Melsted, HIK, seedet til at nå finalen, måtte yderst overraskende forlade turneringen efter blot en kamp. I første runde tabte Cecilie til Emma Tranberg, Hvidovre med cifrene 5/7 1/6. Emmas tvillingesøster, Sille, som for nylig vandt UM for U18 piger, kunne mod forventning ikke klare sin kamp mod Mathilde Tranberg, HRT, og tabte med 4/6 6/4 og 4/6.

Og i damerækken måtte endnu en seedet spiller forlade turneringen, da 8. seedede Malene Stripp, Birkerød måtte trække sig i sin kamp mod Anna Emilie Koefoed, Lyngby, ved stillingen 3-3 i første sæt.

Hos herrerne forløb kampene uden de store overraskelser. Klubmødet mellem de to KBere, Simon Friis Søndergaard og landsholdspilleren Thomas Kromann, endte med en sejr til det unge talent Simon, som vandt med 6/1 4/6 6/0.

Det var tæt på en sensation i første runde, da den forsvarende mester Tobias Galskov, måtte helt ud i tiebreak i tredje sæt for at overvinde Magnus Ibh fra Virum/Sorgenfri med 4/6 6/1 7/6.

Forrige artikelITF Koksijde: Karen Barbat vinder bedste sejr i år
Næste artikelWTA: Stanford – Kimiko Date-Krumm ordnede Lisicki
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.