Herunder findes et samlet overblik over alle prismodtagere ved Årets Tennisspiller-træf 2015

23. januar 2016 var danske sportsredaktører, sportsjournalister, tennisskribenter og tenniskommentatorer indbudt af Dansk Tennis Forbund til Årets Tennisspiller-træf, der er en traditionsrig begivenhed, som DTF afholdt på Scandic Copenhagen i Vester Søgade.

Seancen startede kl. 18 og var afrunding af en længere tennisdag med fokus på DTFs politiske program for 2016-2020 samt kommende turneringsstrukturer.
Derfor var der et pænt fremmøde til de 7 prisoverrækkelser, som blev gennemført.

Der var dog ikke mange af de inviterede fra den danske sports-presse tilstede, hvilket måske bekræfter den udbredte opfattelse, at der er meget lidt medie-bevågenhed for dansk tennis – altså lige bortset fra Caroline Wozniacki, hvor der ikke skal mere end et billede på Instagram til at sætte spekulationer i gang om, hvorvidt hun var på skiferie.
I så fald har det været en kort en af slagsen, idet Caroline i sidste uge har været hjemme i Danmark, hvor hun bl.a. har trænet sammen med Julie Noe og Rebekka La Cour Hillingsø i KB, og desuden har en af Tennisavisens nye unge, initiativ-rige Nicklas Petterson mødt Caroline samme sted.

Caroline Wozniacki, Nicklas Petterson

Tennisavisen var således temmelig alene om at repræsentere medierne sammen med Dansk Tennis Forbund, som naturligvis også har omtalt begivenheden på deres hjemmeside, og flere medier har da også henvist dertil og fortalt, at Caroline igen blev valgt som Årets Tennisspiller.

På Tennisavisen finder vi det også på sin plads at omtale alle de øvrige prisvindere, og derfor har der efterfølgende været særskilt omtale af alle prismodtagerne.
På nedenstående oversigt er der links til omtale af hver af de 7 prismodtagere

Mogens Pagh Pokalen: KB vinder for syvende år i træk

Jan Leschlys Legat: Tobias Galskov får tilskud til supplerende fag på CBS

Einer Ulrichs Fond: August Holmgren belønnes for målrettet flid

Årets Juniortræner: Henrik Kjærulff et respekteret forbillede

Årets Tennisklub: Slagelse Tennisklub giver ansvar og tillid til de unge

Årets Juniortennisspiller: U12 Europamestrene både Inde og Ude

Årets tennisspiller: Caroline Wozniacki vinder pris for ottende gang