Du er måske lige begyndt til tennis, ellers er du godt i gang men ønsker at forbedre dig. Der kan være mange grunde til at man gerne vil forbedre sine tennis evner, og vi kommer her med 8 tips og tricks til at forbedre dine evner på tennisbanen. Der kan nemlig være mange ting du ikke lige overvejer når det kommer til at yde sit optimale.

Benyt dig af disse 8 tips

 1. Træning, træning og atter træning
  Det kan være hårdt at blive bedre, men den vigtigste vej til at forbedre sig er øvelse. Det vil sige at det kræver mange timer på tennisbanen, for at du kan blive bedre.
 2. Find den rette ketcher
  Du spiller bedst hvis du har den rigtige ketcher, der både passer til dit niveau og til dit greb og din hånd. Hvis du har en billig begynder ketcher, så overvej at opgradere til en bedre model.
 3. Betal for træningstimer
  Selvom det kan være dyrt, så kan det være en rigtig god ide at betale for træningstimer. Ved at få 1-1 træning af en professionel tennisspiller, så kan du få individuelle tips til at forbedre dit spil.
 4. Få den rette opvarmning
  Opvarming er en utrolig undervurderet del af træningen. Faktisk er opvarmning en af de vigtigste dele af din samlede træning, og den kan have stor betydning for dit spil.
 5. Husk den rette kost og drik masser af vand
  Det er vigtigt at spise korrekt når du skal ud på banen, og dette gælder både i dagene op til og dagen derpå. Du skal sørge for at spise varieret, og få masser af kulhydrater inden du skal ud og yde på banen. Hvis du har brug for afslapning, så prøv at besøge sider som f.eks. danmarkcasino.org, for at få tankerne ledt hen et andet sted.
 6. Træn din kondition
  Din kondition er også en vigtig del af dit spil. Det giver dig bedre mulighed for at udholde og bevæge dig hurtigere rundt efter bolden. Ved at øge din kondition, skal du ikke misse en bold fordi benene er trætte.
 7. Benyt dig af det korrekte greb
  Der er forskellige greb til forskellige slag, og derfor er det vigtigt at du husker at benytte de korrekte greb på banen. Brug eventuelt lidt tid på at øve dem derhjemme, så ligger de naturligt i hånden til det næste spil.
 8. Husk på at det er en proces
  Øvelse gør mester, og der er derfor ingen grund til at slå sig selv oveni hovedet over et dårligt spil. Alle skal starte et sted, så husk på at det bliver bedre. Med den rette indsats kan du nå lige så langt som du vil.

Hvad vil du have ud af din træning?

Inden du begynder at slå dig selv oveni hovedet over dine manglende evner, så husk på at spørge sig selv om hvad du vil have ud af din træning? Vi ved at træning gør os lykkeligere, så det er aldrig en dårlig ide at træne. Skal det bare være sjovt, give dig motion, eller vil du prøve at blive professionel?

Forrige artikelDH herrer: Stærk indsats af Lyngby
Næste artikelDTF, lad nu uafgjort være uafgjort!
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.