WannaTennis er et tiltrængt og forfriskende pust til dansk tennis. Den skal gøre det lettere for nuværende medlemmer og nye tennisinteresserede at komme ud og slå til den gule bold i den lokale klub.

KOMMENTAR: Du vil gerne prøve kræfter med tennis, men kender ikke nogle klubber. Efter adskillige søgninger på forskellige hjemmesider med forvirrende bookingsystemer giver du op. Måske har du heller ikke nogen at spille med alligevel.

Den tid er forbi. Dansk Tennis Forbund og WannaSport har i samarbejde udviklet en ny app til alle tennisglade danskere. WannaTennis. Med få tryk på din smartphone kan du booke din næste tennistime og endda også finde en makker at spille med.

Og denne app er netop, hvad dansk tennis har ventet på i flere år. En app, der enkelt kan samle tennisklubberne, finde ledige banetider, og hvor man kan betale med det samme. Et forum, hvor man kan finde en makker, og hvor man kan finde den tennisbane, der er tættest på en.

Danskernes brug af smartphones er tårnhøj, og det er på tide, at den også kan bruges til let at booke en tennistime i den lokale tennisklub. Den er, hvad dansk tennis har sukket efter de seneste år. Nu mangler der bare, at endnu flere tennisklubber melder sig på banen og bliver en del af WannaTennis, så der er endnu flere muligheder for at spille tennis i hele landet.

Med de faldende medlemstal og en benhård konkurrence med andre sportsgrene og fitnesscentre er denne nye satsning fra DTF’s side præcis det, der kan få medlemskurven til at vende den rigtige vej igen. Og med den rette promovering fra DTF’s og klubbernes side, kan det vise sig at blive en stor succes for dansk tennis.

Om ikke andet, så kan den få endnu flere tennisglade danskere til at gribe fat i deres støvede tennisketcher, der ligger gemt på loftet eller i garagen, og komme ud og få noget grus under deres tennissko i løbet af sommeren. Det vil jeg i hvert fald gøre. Og jeg vil bruge WannaTennis til det.

Forrige artikelVelgørenhed: Indsamling af ketchere og bolde til fattige børn på Filippinerne
Næste artikelSune Irgens Alenkær stopper som direktør i Dansk Tennis Forbund
Daniel Nøjsen Fallah
Daniel Nøjsen Fallah er journaliststuderende på Journalisthøjskolen i Aarhus. Han er tenniselsker, der drømmer om at dække verdens bedste sportsgren. Daniel har spillet tennis i 10 år, hvor både turneringer og trænergerninger har været på programmet. Særligt ATP-touren følges tæt, hvor favoritterne er Rafael Nadal og Frederik Løchte.