Dagens semifinala mellem Clara Tauson og Kurumi Nara fra Japan blev en kort affære. Japaneren kom fra en hård og lang kvartfinale der virkelig havde trukket tænder ud. Nara vandt den kvartfinale efter 3 timer 32 minutter med cifrene 6-7, 7-6, 6-2 så det var klart at hun måtte være berørt af den kamp.

Kampen startede fint for Kurumi Nara der brød Clara i kampens første parti efter 4 fordele. Det er sædvanligvis ikke Claras stærke side at begynde en kamp – hun har bedst af at få startet dieselmotoren på en stille og rolig måde. Kurumi vandt efterfølgende sit parti uden de store problemer, og så kom Clara i gang. Hun servede og kom hurtigt foran 40-0, men mistede så nogle bolde, der var lidt upræcise og dommeren var heller ikke den skarpeste. Clara havde således sin første diskussion med dommeren om en bold han dømte ude. TV seere har normalt ikke nemt ved at se, om en bold er på stregen eller ude, men jeg synes selv at Clara havde ret. Clara fik sit parti og stillingen var 1-2. Clara havde mulighed for at bryde Naras serveparti men det blev 1-3.

Tredie gang er som regel lykkens gang, og det blev det også i dette tilfælde. Igen kom det til en større diskussion om en returbold fra Nara, som dommeren dømte god, og som selv Nara bedømte ude. Bolden blev dømt om til Claras fordel, og hun fik partiet. Lidt for dårligt at man har så elendige dommere i en semifinale. Herefter fulgte en snak mellem Kurumi Nara og officials, og det var fordi Kurumi Nara valgte at opgive, og det har sikkert været p.g.a. eftervirkninger efter gårsdagens maraton kvartfinale – så 2-3 og Clara Tauson er i finalen der spilles lørdag.

Lidt staistik – der ikke viser noget særligt fra Clara, da hun dårligt var komme i gang

Forrige artikelDH herrer: Finalerevanche på KB
Næste artikelM15 Bressuire: Holger Rune i semifinalen efter sejr over franskmand med tricky forhånd
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.