I morgen lørdag afgøres hvilke hold der skal spille mellemspillet

I pulje 1 er der topopgør mellem hjemmeholdet Gentofte og KB; begge hold har vundet deres to foregående kampe suverænt, og har henholdsvis 11 og 12 point. Det betyder at KB kan klare sig med uafgjort for at vinde puljen og dermed retten til at vælge hvem af HIK og HRT, holdet vil have med i sin pulje i mellemspillet.
I den anden kamp mellem HRT og HIK er der ikke meget på spil, da ingen af dem kan opnå en første- eller andenplads i puljen.

Gentofte mod KB spilles i Gentofte lørdag kl. 10.00
HRT mod HIk spilles kl. 12.00 i Hørsholm

I pulje 2 kan alle hold stadig nå mellemspillet, men bedst ser det ud for Skovbakken, som med 2 point i deres kamp mod Roskilde er sikker på mellemspil. Roskilde har nok brug for en sejr i udekampen i Århus, ellers skal holdet håbe på at Lyngby og Hillerød ender uden en klar vinder. Roskilde har dog den fordel at de kan følge kampen i Lyngby, som starter 2 timer før.

Skovbakken mod Roskilde spilles i Århus lørdag kl. 12.00
Lyngby mod Hillerød spilles i Lyngby lørdag kl. 10.00

I pulje 3 er Birkerød storfavorit til at tage en plads i mellemspillet; holdet møder hjemme B 93, som dog med en sejr mod Birkerød kan komme i mellemspillet.
Puljens andet opgør er mellem ATK og Holte, som begge har gode chancer for at nå mellemspillet; det er dog kun vinderen af opgøret som vil gå videre.

Birkerød mod B 93 spilles lørdag i Birkerød kl. 11.30
ATK mod Holte spilles på Genforeningspladsen lørdag kl. 13.00