Dansk Tennis Forbund har indgået 2-årig aftale med TennisTravel, som tilbyder Tennisavisen læsere mulighed for at opleve både ATP og WTA tennis i Dubai

Da Dansk Tennis Forbund 24. november udsendte pressemeddelelse om, at der er indgået en 2-årig aftale med TennisTravel, fremgik det at samarbejdet primært er centreret om at arrangere træningsophold for hold- og turneringsspillere, bl.a. som optakt til sæsonen.

Dansk Tennis Forbund indgår 2-årig aftale med TennisTravel

TennisTravel udbyder også tennisrejser til udvalgte ATP og WTA turneringer, hvor deltagerne får mulighed for at overvære kampe med nogle af Verdens bedste spillere.

Tennisavisen vil gerne medvirke til, at vore læsere bliver informeret om sådanne muligheder, og derfor kan i første omgang nævnes, at TennisTravel i februar 2018 arrangerer 2 rejser til Dubai, hvor der i uge 8 afvikles WTA Premier turneringen Dubai Duty Free Tennis Championships og ugen efter ATP 500 udgaven med samme navn.

Deltagerne bliver indkvarteret på luksushotel, og der bliver desuden mulighed for også selv at spille tennis, hvis man ønsker det.

Sidste år var Caroline Wozniacki i finalen i Dubai, hvor hun dog tabte til Elina Svitolina, som var ved at udvikle sig til en “ond ånd” med 3 sejre i træk, indtil Caroline tog grusom hævn, da hun i sæsonfinalen vandt 6-2, 6-0.

Caroline har gode erfaringer fra Dubai, hvor hun vandt i 2011, og de efterfølgende 4 år var hun i semifinalen, og derfor er der stor sandsynlighed for, at deltagerne på en sådan rejse også kan opleve Caroline Wozniacki i aktion i 2018-udgaven af turneringen.

http://tennistravel.dk/ATP%26WTA/index.html findes flere oplysninger om priser, tilmelding mv. om rejsen, hvor deltagerne ankommer kort før midnat søndag den 18. februar, og der bliver mulighed for at følge kampe fra turneringen både mandag, tirsdag og onsdag, inden turen slutter med hjemrejse torsdag den 22. februar.

TennisTravel – Novak Djokovic i Dubai 2016

Ugen efter arrangerer TennisTravel en tilsvarende tur til Dubai med udrejse onsdag den 28. marts og hjemrejse søndag den 4. marts.
I modsætning til WTA-rejsen, hvor man kan følge nogle af de indledende runder, bliver der på ATP-rejsen mulighed for at følge nogle kampe længere henne i turneringen torsdag og fredag, hvor der er gode muligheder for, at navne som Federer, Djokovic og Murray deltager.
Se nærmere detaljer med priser, tilmelding mv. om ATP-rejsen på http://tennistravel.dk/ATP%26WTA/index.html

Forrige artikelITF Junior Orange Bowl: Magtdemonstration af Clara Tauson mod USA U18 mester
Næste artikelITF Junior Orange Bowl: Sygdomsramt Clara Tauson fightede til sidste bold
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.