Tennisavisen.dk har i dag den store fornøjelse, at byde den nykårne Danmarksmester i herresingle, Philip Ørnø, velkommen som skribent.

I starten af marts måned vandt Philip Ørnø, Birkerød, DM indendørs i herresingle. Og her i slutningen af marts måned kan vi nu med stolthed fortælle, at Philip indtræder på Tennisavisen.dk’s redaktion.

Philip Ørnø er et stort navn i dansk tennis. I mange år har han været en af de bedste danske tennisspillere, og nu kan læserne på Tennisavisen.dk eksklusivt få del i Philip’s erfaringer, når han deler ud af sin viden. Til Tennisavisen.dk udtaler Philip:

[quote_box_center]”Som professionel tennisspiller interesserer jeg mig særligt for hvad der foregår mellem pointene i tennis: det mentale, det psykologiske, hvordan man håndterer pres og nervøsitet og hvordan man finder glæden ved at spille og konkurrere på en sund måde. Det kunne jeg godt tænke mig at undersøge nærmere og dele med læserne på Tennisavisen.dk.”[/quote_box_center]

Philip er 28 år og har spillet tennis i 20 år. I 2010 blev han færdig på college i USA med bachelor i engelsk (hovedfag creative writing) og begyndte herefter at spille tennis på fuld tid.

Han opnåede en rangering som 1060 på ATP-listen, og vandt DM Inde single mesterskab i 2011. Fra 2012 til 2014 tog Philip en kandidat i engelsk ved KU (amerikansk litteratur), droslede lidt ned med sin egen tennis, for at starte som freelance-træner i diverse klubber på Sjælland.

Siden sit speciale på KU har Philip igen spillet tennis på fuld tid, og blev igen dansk mester i single i marts 2015. Nu kan han også bryste sig af at være med i redaktionen på Danmarks bedste digitale tennisunivers – et samarbejde som medstifter af Tennisavisen.dk, Anders Baron, ser meget frem til:

[quote_box_center]”Det er meget glædeligt, at så dygtig og erfaren en tennisspiller som Philip Ørnø, ønsker at bidrage med sin insider-viden på Tennisavisen.dk. Philip har især fokus på tennispsykologi – et rigtig spændende område, som vi ved vores publikum elsker at læse om. Nu får vi chancen for at komme helt ind under huden på en professionel tennisspiller, der gerne deler ud af sine hands-on-erfaringer. Det er et scoop for læserne på Tennisavisen.dk, og vi byder Philip stort velkommen på redaktionen.”[/quote_box_center]

Om sit incitament for at skrive på Tennisavisen.dk tilføjer Philip Ørnø:

[quote_box_center]”Jeg læste for nogle uger tilbage et indlæg på siden om netop det mentale; at danskerne er for svage mentalt. Jeg synes det kunne være interessant at undersøge dette emne nærmere fra en insider-vinkel, og ikke kun fra en sportspsykologs point-of-view. Hvilke udfordringer står vi reelt overfor som danskere i modsætning til spillere fra andre lande? Hvordan trænes det mentale rundt om i de danske klubber? Hvad gør DTF for at ruste spillerne til en evt. international karriere? Der er mange spørgsmål. Jeg vil gerne kunne give svar på dem.”[/quote_box_center]

Philip Ørnø
Skribent: Philip Ørnø
Philip Ørnø er 28 år og har været professionel tennisspiller siden 2010. Han har vundet DM i 2011 og 2015, og opnået en rangering som nr. 1060 på ATP-listen. Derudover har Philip erfaring som træner fra diverse klubber. Philip har en BA i engelsk og en kandidatgrad i amerikansk litteratur.