KB´s Eric Vanshelboim skulle ud i 3 sæt, før han havde sikret sig adgang til lørdagens finale, hvor kroaten Roko Horvat venter på ham.

Eric´s modstanderi fredagens semifinale, englænderen Benjamin Reynold skulle lige lure Eric an, før han kom ind i kampen. Eric har en fænomenal boldfornemmelse, hvor han bygger sit spil op på slices, topspin og stopbolde. Han udnytter modstanderens power, tager farten af boldene og tempoet ud af gamet, og han slår til med usvigelig sikkerhed, der hvor hullerne opstår. Det fungerede effektivt i 1. sæt mod Reynold, som Eric vandt 6/1. Men 2. og 3. sæt var der tale om et fuldstændig jævnbyrdigt opgør, hvor Eric efter at have tabt 4/6 i 2. sæt måtte justere sit spil, sætte fart på boldene og sluttelig vinde 3. sæt og dermed kampen med 6/1  4/6  7/5.

Lørdagens finalemodstender blive den stærke Kroat Roko Hovat, som i suveræn stil vandt 6/0 6/1 over den 2. seed Ivan Kazakov.

Danskeropgøret i pigernes semifinale mellem Clara Tauson og Alisha Ali Hussain vandt Clara sikkert  6/1 6/3.

I lørdagens finale står hun over for den stærke kineser Qinwen Zheng, der i sin semifinale tog sig ukærligt af den cypriotiske 1. seed Eleni Louka 6/4 6/2.  Det er svært at give et bud på Clara Tausons chancer i finalen, for jeg har ikke rigtig haft mulighed for at se kineseren i aktion. Men et kig på hendes TE profil afslører, at hun er ubesejret i året TE turneringer, så Clara står formentlig over for sin hid til vanskeligste modstander i finalesammenhæng.

Forrige artikelWTA Eastbourne: Bencic vs A.Radwanska i Finalen
Næste artikelTV Kampe lørdag: Finale dag i Eastbourne og Nottingham
Claus Holmen
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.