Padeltennis er langsomt, men sikkert ved at charmere sig ind på de tennisglade danskere. Især i Tåsinge Tennis Klub er sporten populær, og derfor afholder klubben årets officielle DM i Padel i juni 2016.

Sommeren er lige om hjørnet og det betyder, at der er masser af tennisarrangementer på programmet for de tennisglade sjæle. Tåsinge Tennis Klub er blandt arrangørerne og står i år i spidsen for afviklingen af Danmarksmesterskaberne i Padeltennis.

Stævnet afvikles i Tåsinge Tennis Park i weekenden fredag den 17. til søndag den 19. juni 2016, men fredagen regnes kun med, såfremt deltagerantallet nødvendiggør det. Det betyder i givet fald, at turneringsledelsen vil tilstræbe at afvikle kampe med lokale deltagere fredag, så tilrejsende først kommer i kamp lørdag.

Der spilles i puljer af ca. 3 par. Arrangøren forbeholder sig retten til at slå rækker sammen og til at lade kampene spille på tid, såfremt deltagerantallet giver anledning hertil. Derudover er det vigtigt at nævne, at et Danmarksmesterskab i en række kun vil blive gennemført, såfremt der er mindst 4 tilmeldte par. Alle par er garanteret 2 kampe og der vil være præmie til alle Danmarksmestre.

Der spilles i følgende rækker, oplyser klubben i den officielle invitation:
– U/18 pigedouble, drengedouble eller mix double for piger og drenge født i 1998 eller senere
– Senior damedouble, herredouble eller mixdouble for spillere født i 1997 eller tidligere
– 50+ damedouble, herredouble eller mixdouble for spillere født i 1956 eller tidligere

Der er fastsat et deltagergebyr på 150. kr. pr. spiller, og dette inkluderer lån af specielle padles og muligheden for at låne udstyr til de otte forskellige tennisspil i parken, som vil være reserveret til deltagerne denne weekend.

Tilmelding til DM skal ske senest torsdag den 9. juni 2016 og skal indeholde følgende oplysninger:
– Navn
– Adresse
– E-mail-adresse
– Telefonnummer
– Klub
– Fødselsår

Deltagergebyret indbetales på reg. nr. 9370 – kontonr. 456 – 01 – 77084 i Spar Nord.

Bekræftelse, turneringsregler og ikke mindst turneringsplan vil blive sendt direkte til alle deltagere senest tirsdag den 14. juni 2016.

Skulle man få lyst til at overnatte, kan en overnatning bestilles direkte hos Tåsinge Tennis Klubs samarbejdspartnere: Carlsberg Camping, Svendborggrund Camping, som begge har hytter, eller Hotel Troense.

Forrige artikelTE Junior: August B. Kofmann slået i finalen i Estland
Næste artikelITF Båstad: Emilie Francati vinder double-titel med Lister to uger i træk
Kristina Loncar
Kristina Loncar, 22 år, er en ambitiøs journaliststuderende fra Roskilde Universitet, der drømmer om at blive en dygtig sportsjournalist. Hun har spillet håndbold de sidste 12 år på eliteplan og som professionel i udlandet, men har sideløbende kastet sin kærlighed på tennissporten i en sådan grad, at hun nu med pen og blok i hånden ønsker at få en fod indenfor tennisverdenen som skribent for Tennisavisen.dk.