Lørdag spilles 2. runde af Elitedivisionens grundspil, og der venter spændende kampe og uden tvivl god tennis for tilskuerne.

I herrernes pulje 1 er der storkamp mellem sidste års guld- og sølvvinder, og det forlyder at klubberne kommer i stærk opstilling til mødet på KBs anlæg på Peter Bangs Vej kl. 11.00. Den kamp må trække publikum til. I den anden kamp tager hjemmeholdet Gentofte mod Birkerød kl 12.00, og med udgangspunkt i forrige weekends holdopstillinger så venter der publikum et spændende opgør

I pulje 2 tager ATK mod storfavoritterne fra Hvidovre på Genforeningspladsen kl. 11.00. I Århus har Århus 1900 hjemmebane mod HRT og det bliver nok en svær kamp for spillerne fra Hørsholm; kampen spilles kl. 12.00.

I pulje 3 har Hillerød hjemmebane kl. 10.00 i en svær kamp mod et stærkt hold fra HIK, mens Fruens Bøge kl. 13.00 tager mod puljens “Prügelknabe” Helsingør; Fruens Bøge er storfavorit.

I damernes pulje 1 mødes de to tophold Birkerød og KB på Birkerøds anlæg kl 12.00, og stiller klubberne med samme spillere som forrige weekend, så er der lagt op til spændende opgør, og en interessant kamp på førstesinglen mellem Birkerøds Karen Barbat og KBs Mai Grage. Begge var med på det succesrige Fed Cup hold som sikrede Danmark oprykning.

Den anden kamp spilles i Esbjerg mellem Esbjerg og Gentofte, et åbent opgør set ud fra 1. rundes resultater, men Gentofte er nok favorit til at vinde kampen. Kampen spilles kl 12.00.

I pulje 2 mødes Hvidovre og Lyngby i Hvidovre kl. 12.30, og her er hjemmeholdet klar favorit. I den anden kamp Mødes HRT og ATK kl. 12.00 i Hørsholm, og også her er hjemmeholdet storfavorit til at vinde.

I pulje 3 har Holte hjemmebane mod Fruens Bøge, og meget tyder på et åbent og spændende opgør; kampen starter kl. 12.00. I den anden puljekamp tager Skovbakken kl. 13.00 mod storfavoritterne fra HIK.

Forrige artikelTV Kampe torsdag: Live dækning af alle kvartfinaler i 4 turneringer
Næste artikelWTA Nürnberg: Kerber i semifinalen
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.