Flere tætte opgør i lørdagens sidste runde

I pulje 1 vandt topholdet fra KB med hele 6-0 i Birkerød, og holdet virker særdeles klar til kampene i mellemspillet. Birkerød kan uden sine udenlandske spillere få svært ved at klare sig frem til slutspillet.

I den anden kamp mellem Lyngby og Gentofte havde hjemmeholdet brug for point. Det blev dog kun til de to som førstesinglen Kristian Pless (7/6 og 7/6) og andensinglen Andreas Bang (6/2, 2/6 og 10/6) tog mod henholdsvis Philip Ørnø og Christian Sigsgaard; øvrige kampe gik komfortabelt til Gentofte.

I mellemspillet skal Lyngby håbe på forstærkninger fra college-spillerne, Mikael Torpegaard og Tobias Galskov, ellers bliver slutspillet svært at nå.

I pulje 2 var der ikke meget topopgør i Hvidovre, hvor et stærkt Hvidovre-hold gav Århus 1900 lidt af en lussing; havde Århus-holdet ikke vundet 1. doublen, så havde man misset mellemspillet. Nu rakte HRTs sejr på 5-1 over ATK ikke til avancement til mellemspillet – et enkelt sæt dårligere end Århus 1900 var Hørsholm-holdet, og med så lille en margin må holdet sammen med ATK i stedet spille nedrykningsspil.

I pulje 3 var der også topopgør, da HIK tog imod Fruens Bøge. HIK vandt opgøret med 4-2 (fynboerne tager 1. og 3. single) og det er så også de point de to hold tager med over i mellemspillet. I den anden kamp spillede Helsingør og Hillerød om point til nedrykningspuljen. Hillerød vandt med 4-2.