Forum for passionerede kvindelige tennisspillere

QTennis er stiftet i december 2015 af Agi Szocska (Stjernen), Pia Vedel Ankersen (Hadsten) og Lotte Gundtoft (All-in Tennis Camps) i samarbejde med passionerede tenniskvinder fra hele landet – og vi er pt i fuld gang med at definere og etablere QTennis organisationen til gavn for tennissporten og kvinder i hele Danmark.

Missionen med Qtennis

QTennis ønsker at tage ansvar, ved at samle og fremme tennissporten – for alle kvinder i hele Danmark.

Vi vil udvikle og sikre udbredelsen af tennisspillet – ved at være nærværende og synlige gennem målrettet kommunikation og kvalitative aktiviteter.

QTennis skabes gennem bæredygtige positive tennisrelationer og venskaber – vi er modige og nytænkende/nyskabende!

Vi er uafhængige af politiske interesser, og ønsker at nedbryde barrierer.

Hvorfor Qtennis?

Vi tager ansvar, og ønsker at skabe et netværk for og mellem kvinder i dansk tennis – til støtte og gavn for tennissporten gennem samarbejde, fællesskab og positive tennisoplevelser.

Kasper Lund Kirkegaard, Idrættens Analyseinstitut har rejst spørgsmålet til dansk tennis: “hvorfor skal den mandsdominerede tennissport i foreningskulturen støttes, mens kvinder i høj grad er overladt til at købe deres idræt på kommercielle vilkår”?

Vi har ikke fået et svar! Mens vi venter arbejder QTennis på at udvikle tennissporten således, at kvinder og mænds muligheder for at dyrke tennis bliver lige gode. Altså ingen positiv særbehandling – hverken af mænd eller kvinder.

Aktiviteter i Qtennis

QTennis søger at udvikle og skabe overblik over tennisaktiviteter til kvinder: tennisstævner, turneringer, træningsmuligheder og meget mere…

Udover at medvirke til udvikling af tennisaktiviteter, arbejder vi også på, at udvikle tennissporten for kvinder igennem forskellige udvalg: sponsor- og velgørenhedsudvalg, frivillighedskorps, supportgruppe og strategi- og kulturudvalg.

Du kan læse mere om de forskellige udvalg, der er etableret på http://www.qtennis.dk/

Vi afholder desuden løbende møder samt et årligt seminar for tenniskvinder. Du kan læse mere om QTennismøder/seminar på http://www.qtennis.dk/

Send gerne en mail til Agi Szocska på formand@qtennis.dk , hvis du ønsker at vide mere, gerne vil være med i et udvalg og/eller vil deltage i vores møder/seminaret.