2 af kvartfinaler og begge semifinaler ved DM kan følges på livestreaming via en iPhone, som Morten Sylvest frivilligt stiller til rådighed

Misundelse er som bekendt en grim ting, men for Dansk Tennis må det alligevel give anledning til en anelse misundelse, når man vågner op på semifinale-dagen ved DM i tennis og læser denne nyhed på Tennis-Norge – NTF signerte TV-avtale med Eurosport – droppet TV 2 og NRK 

Det er ikke længe siden, at Tennisavisen spurgte i Dansk Tennis Forbund, om der var basis for TV-transmission fra Davis Cup kampen mod Finland, og vi har tidligere forhørt os hos TV Sport, om det kan have interesse at lave TV-dækning af eksempelvis DH-turneringen og DM.

DTFs svar på det første spørgsmål var, at TV-selskaberne ville forlange så høj en betaling, at det ikke var realistisk for DTF at sikre TV-dækning fra Davis Cup mod Finland.
Til de to sidste spørgsmål var svaret fra TV2 Sport, at hverken DH eller DM vil være interessante, når de bedste spillere ikke er med – hvilket måske gør dette debat-oplæg relevant

Debat: Hvordan bliver DM til et “Event”, som de bedste tilvælger??

Tennisavisen vil helt sikkert følge op på disse temaer, men i denne omgang rettes fokus  først og fremmest på det igangværende DM, hvor der på grund af regnvejrs-forsinkelser spilles både kvartfinaler og semifinaler fredag med start kl. 12.

Selvom der hverken vises kampe på Eurosport eller andre tilgængelige TV-kanaler, skal det danske tennis-publikum dog ikke snydes for muligheden for at følge kampe fra DM på livestreaming, hvilket skyleds en frivillig ildsjæl, Morten Sylvest, der med ganske simple midler – en iPhone og en facebook-profil – sørger for, at kampene på Centrecourt i Harreskov-Værløse Tennisklub kan følges på hans private facebook.

Morten har tidligere streamet fra DM-inde, hvor billedet herover sammen med Karen Barritza stammer fra.
Han sendte også livestream fra nogle af torsdagens kampe. Tennisavisen har delt disse livestreams, som kan genses på Tennisavisens Facebook-side.

Hvis vejret ellers arter sig, kan man fredag fra kl. 12 følge disse kampe på Mortens livestream

1200: HS Kvartfinale: Christian Sigsgaard (Gentofte) vs. Anders Grinderslev (Skovbakken)
1330: DS Kvartfinale: Clara Tauson (Gentofte) vs. Ida Krause (Gentofte)
1600: HS Semifinale: Vinder Sigsgaard/Grinderslev vs. Vinder Patrick Kristensen/Johannes Ingildsen
1730: DS Semifinale: Vinder Tauson/Tranberg vs. Vinder Frederikke Uhrskou Støchkel/Vanessa Tim