Herrernes fire bedste klubhold mødes lørdag og søndag på HIKs anlæg for at fordele årets holdmesterskab og medaljer.

Gentofte er det mest formstærke hold, senest eksemplificeret ved 6-0 sejren over KB, og holdet er da også favorit til at vinde mesterskabet. De øvrige hold kan dog på dagen udfordre grundspillets vindere, idet alle hold har stærke spillertrupper.

Lørdagens semifinaler spilles på HIKs anlæg på Hartmannsvej kl. 11.00:

1. semifinale Gentofte – Lyngby
Gentofte valgte at spille mod Lyngby i den ene semifinale, og medmindre Lyngby-holdet får hevet en kanin op af hatten, i form af enten Frederik Løchte Nielsen eller Mikael Torpegaard, så er Gentofte klare favoritter i dette opgør. Vi tipper 4-0 til Gentofte

Holdenes trup:
Gentofte: Christian Sigsgaard, August Holmgren, Sebastian Grundtvig, Philip Ørnø, Andreas Boers, Kasper Warming og Ole Jensen.
Lyngby: Nicolai Ferrigno, Kristian Pless, Marc Ferrigno, Nils Skajaa, Tobias Galskov og Alexander Schou

2. semifinale Give – KB
For første gang i klubbens historie deltager Give Tennisklub i et slutspil, og holdets trup giver jyderne visse forhåbninger om at bringe mesterskabet med hjem til det jyske. Danske topspillere, suppleret med en række stærke tyske spillere gør Gives hold til en giftig cocktail for de øvrige hold. De mesterskabs-vante KBere skal forsøge at spænde ben for Give, men har også en trup som gør det muligt. Vi tipper 4-3 til Give

Holdenes trup:
Give: Frederik Press, Andreas Bjerrehus, Anders Grinderslev, Marco Kirschner, Florian Barth, Niels Heise Korsgaard og Rasmus Michelsen.
KB: Søren Hess-Olesen, Eric Vanshelboim, Esben Hess-Olesen, Martin Pedersen, Søren Wedege, Frederik Sletting og Jonas Zacho Larsen.

Søndag spilles finale og bronzekamp kl. 11.00