Onsdag blev der taget hul på DH-turneringen, da HRT besejrede KB med 5-1. I morgen spilles så de øvrige tre kampe, og i alle tre opgør er der klare favoritter; Fruens Bøge, Gentofte og Holte bør ikke få problemer når man ser på de indsendte holdopstillinger.
Herunder ses klubbernes opstillinger, og vi giver et bud på kampenes udfald.

Fruens Bøge – Lyngby
Spilles lørdag kl. 11.00 på Dalumvej 95F i Odense

Hjemmeholdet stiller i stærkeste opstilling og når Anastasia Yakimova spiller på andensingle, så er holdet stærkt. Lyngby kommer på en utrolig svær opgave og umiddelbart er det svært at se hvor holdet skal hente point. Vores tip er en 6-0 sejr til Fruens Bøge.

Holdopstillinger:
1. DS: Alice Violet – Laura Brunkel
2. DS: Anastasia Yakimova – Ophelia Ruus
3. DS: Vanessa Timm – Therese Harboe Holst
4. DS: Sophia Ragus – Daria Giurgiteanu


Holte – Virum-Sorgenfri

Spilles lørdag kl. 11.30 på Carlsmindevej 26 i Holte

Spiller Sofia Samavati så er Holte favorit, men når hun ikke hjem, så skubbes hjemmeholdets opstilling og så er det et et helt åbent opgør. Skulle Holte være uden sin førstesingle, så kan Virum hente vigtig point i den forventede kamp for overlevelse i divisionen.
Vi tipper 5-1 til Holte

Holdopstillinger:
1. DS: Sofia Samavati* – Josefine Rosenfeldt
2. DS: Charlotte Ellegaard – Anna Tang
3. DS: Gitte Lotz – Hannah Mollerup
4. DS: Katrine B. Aaby – Ann-Sofie Hübertz
*Sofia Samavati spiller fredag kvartfinale i en ITF-turnering i Varberg. Vinder hun kvartfinalen, vil hun ikke være med i holdkampen. I stedet vil Laura Alsing træde ind i Holtes opstilling.

HIK – Gentofte
Spilles lørdag kl. 12.30 på Hartmannsvej 37 i Hellerup

Sæsonen starter med lokalopgør i Hellerup, og uanset at lokalopgør “har deres eget liv”, så er Gentofte klar favorit i opgøret. HIK spiller med en ung amerikaner på førstesinglen, men det ryster næppe Emilie Francati. Gentofte bør hente en stor sejr, og titelaspiranterne vil nok indtage førstepladsen i divisionen efter første spillerunde. Vi tipper 6-0 til Gentofte

Holdopstillinger:
1. DS: Ria Bhakta – Emilie Francati
2. DS: Martha-Elisa Stemann – Maria Jespersen
3. DS: Caroline Dandanell Lindahl – Helena Francati
4. DS: Alberte Kleist Jørgensen – Frederikke Pape

HRT – KB 5-1
Kampen blev spillet onsdag i Hørsholm

Onsdag kl. 15.45 blev der taget hul på DH turneringen, da HRTs damer tog imod KBs i en TV-transmitteret kamp. Vejret var lidt trist og regnen afbrød da også holdkampen, så singlekampene først var færdige kl. ca. 18.15. Desværre for TV-seerne og de fremmødte tilskuere, så blev det slet ikke den forventede spændende revanchekamp mellem de to hold som mødtes i finalen i 2021. For HRT gav intet væk, og selvom to af singlekampene gik i MTB, så var det en overbevisende og fortjent sejr til Hørsholm-holdet. KBs unge hold bed fra sig i starten af kampene, men de mistede nærmest lysten efterhånden som regnen faldt og banerne blev langsommere. Begge hold forventes at spille i slutspillet senere på sommeren, men modsat HRT som er et seriøst bud på førstepladsen i divisionen, så har KB med det store nederlag lange udsigter til at erobre den vigtige førsteplads.

1. DS: Anna Klassen – Rebecca Munk Mortensen 7-5, 6-0
2. DS: Philippa Preugschat – Karoline Laursen 6-2, 6-4
3. DS: Mathilde Tranberg – Cecilie Agrbeck Fridthjof 2-6, 6-4, 10-5
4. DS: Sarah Suljadzic – Zoe Du Pasquier Jensen 3-6, 6-1, 10-7
1. DD: Klassen/Preugschat – Mortensen/Jensen 7-6, 6-1
2. DD: Tranberg/Ida Hasselbalch – Laursen/Fridthjof 1-6, 3-6