Efter blot tre af de syv runder i grundspillet, så er KB og B 93 næsten sikre på en slutspilsplads. HRT og Sønderborg byder kraftigt ind på de to sidste pladser, men her kan både Fruens Bøge og Gentofte også gøre sig visse forhåbninger. To hold, HIK og ATK, har isoleret sig i bunden af rækken og de to nedrykningspladser kommer de væk fra, dertil er de to mandskaber styrkemæssigt alt for langt fra de øvrige hold i rækken.

Stillingen efter tredje runde:

KB 19
B 93 18
Sønderborg 13
HRT 13
Fruens Bøge 10
Gentofte 10
HIK 1
ATK 0

Sådan blev kampene spillet:

Sønderborg – Fruens Bøge 4-2

Der var forventninger om et tæt opgør mellem de to vestdanske hold i Elitedivisionen, men det blev aldrig rigtig spændende, for oprykkerne fra Sønderborg satte sig eftertrykkeligt på alle fire singler, og så var holdkampen afgjort. Fruens Bøge fik reddet lidt af æren ved at tage begge doubler, men nederlaget betyder at Odense-holdet nok får svært ved at nå slutspillet. Til gengæld er hjemmeholdet nu en meget sandsynlig deltager når kampene om medaljer skal udkæmpes i det nye år, og de øvrige hold i rækken får deres hænder fulde med det sønderjyske hold. De tyske spillere som klubben har indgået aftaler med holder et niveau som kun de bedste hold i Elitedivisionen kan hamle op med.

Resultater:
1. DS: Anastasia Pribylova – Anastasia Yakimova 61 64
2. DS: Jana Bögner – Cecilie Wiche 62 61
3. DS: Shaline Pipa – Sophia Ragus 62 61
4. DS: Marie-Charlot Lonnemann – Marie Benmoyal 62 64
1. DD: Pipa/Lonnemann – Yakimova/Wiche 46 46
2. DD: Christine Carlsen Schmidt/Louise Hangaard Fisker – Ragus/Benmoyal 26 57

B 93 – HIK 6-0

Hjemmeholdet gør meget for at trække tilskuere til deres holdkampe, og de får ofte en god oplevelse på hjemmebanen. I går var det dog et af rækkens svageste hold, HIK, som var på besøg og det her blev forskellen på top og bund udstillet; 7 partier formåede HIK at vinde i de fire singler. til trods for at der kun er spillet tre runder ud af syv, så synes B 93 allerede sikker på en slutspilsplads, mens nedrykning er uundgåelig for Hellerup-holdet, som styrkemæssigt hører hjemme i 1. division. Hjemmeholdets tilskuere kunne glæde sig over de syv point og håbe på en større tennismæssig oplevelse når B 93 i det nye år tager imod HRT i holdets næste hjemmekamp.

Resultater:
1. DS: Bojana Marinkovic – Alberte Kleist Jørgensen 60 61
2. DS: Nicoli Pereira – Liva Viller Møller 62 61
3. DS: Ophelia Ruus – Vigga Scheuer Moesgaard 62 61
4. DS: Victoria Andersen – Annett Ianev 60 60
1. DD: Marinkovic/Pereira – Jørgensen/Møller 63 60
2. DD: Ruus/Andersen – Moesgaard/Ianev 63 61

HRT – ATK 6-0

Endnu en kamp hvor den styrkemæssige forskel på de to hold var enorm; oprykkerne fra ATK vandt kun 5 partier i de fire singlekampe! Og så stillede hjemmeholdet endda op uden flere af sine bedste. HRT synes at styre mod slutspillet, mens ATK allerede nu er isoleret i bunden af rækken og ligner en sikker nedrykker.

Resultater:
1. DS: Elena Jamshidi – Katerina Norup Hansen 60 60
2. DS: Frederikke Svarre – Anna S. Christensen 61 62
3. DS: Sofia Mortensen – Katrine S. Christensen 60 60
4. DS: Victoria Kapcia – Tina Rogers 61 61
1. DD: Jamshidi/Svarre – Hansen/Rogers 61 63
2. DD: Mortensen/Alexandra Peralta Boenæs – Christensen/Christensen 36 63 10/4


Gentofte – KB 2-4

Emilie Francati har i mange år en vigtig del af Gentofte-holdets rygrad og det er hun stadig, for hun sikrede hjemmeholdet to point i opgøret mod titelfavoritterne fra KB, og hendes klare sejr over KBs danske udendørsmester, Vilma Krebs Hyllested, var imponerende. Og ser vi bort fra de to kampe som Emilie var involveret i, så var udeholdet dominerende i de øvrige kampe. KB vil uden tvivl være en del af slutspillet, mens Gentofte har nogle svære kampe som skal vindes før slutspillet kan blive en realitet.

Holdopstillinger:
1. DS: Emilie Francati – Vilma Krebs Hyllested 62 62
2. DS: Frederikke Pape – Cecilie Fridthjof 26 26
3. DS: Emma Håkansson – Natacha Schou 03 ret.
4. DS: Josefine Malling – Zoe Du Pasquier Jensen 36 36
1. DD: Francati/Pape – Hyllested/Schou 76 62
2. DD: Malling/Milla Maluka Hoffmann – Jensen/Sophia Tølbøl Bergqvist 26 16

Forrige artikelOpdag fællesskabet mellem Roulette Live og tennis
Næste artikelKFUM overraskede mod KB
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.