Langley søger en tennistræner til vores Langley Hotel Almirida Bay, som ligger i en lille by på Kreta som hedder Almirida.

Vi søger en tennistræner som kan undervise 2 uger i juli (og gerne mere, hvis muligt).

Vi søger dig som har erfaring i at træne og lærer andre at spille tennis, som kunne tænke sig en anderledes sommer med masser af fart på og fede oplevelser. Det er vigtigt at du er serviceminded og har passionen i at lære fra dig.

Som tennistræner vil du være en del af aktivitetsteamet på hotellet, her ville du skulle lærer vores gæster at spille tennis, både privatlektioner og grupper. Man skal kunne arbejde med både børn og voksne.

Kunne du tænke dig at vågne op til sol hver dag og være en del af vores team? Er du eventyrlysten, social og vil have et minde for livet? Så kan det være du er vores nye kolleger.

Vi ser frem til at hører fra dig.

Ansøgning kan sendes via vores hjemmeside: http://www.langley.eu/dk/Careers/

Søger jeres klub også en træner, kan I få stillingen slået op på Tennisavisen.dk. Kontakt os på e-mail kontakt@tennisavisen.dk og hør mere om mulighederne.

Om Langley Resort Almirida Bay

Vores egen perle i Almirida. Herfra er udsigten utrolig smuk. I den frodige olivenlund lidt op ad bjerget, bor du i gul-hvide hus, der er en blanding af det kretensiske og det moderne. Dette er et smukt område med masser af smuk natur, udeserveringer, swimmingpools, poolbarer og legepladser for børnene.

Her har du det perfekte udgangspunkt for en aktiv og afslappende ferie. Du kan tage det roligt og koble af, men også træne. Området er perfekt til at vandre, cykle, spille tennis på vores egne baner, dyrke yoga og svømme i poolen. Vi har flere vandreture med guiderne – men også udflugter med dykning og snorkling, blandt andet til den berømte ”Elephant Cave”.

Efter en kort gåtur på 300 meter ned fra bjerget, havner du på den chamerende hovedgade, hvor tavernerne og de små butikker ligger. Bag disse finder du en skøn sandstrand, som enhver sandslotsdesigner drømmer om.

Det er lavvandet og stranden er beskyttet mod høje bølger. Når du får det for varmt, er det skønt at vide, at kan gå op til hotellet, hvor den kølige brise kan nydes.

I Almirida er der mange fine fortove og stier, hvor det er let at komme rundt med barnevogne og klapvogne. På vores resort, kan du leje bil, scooter og cykel, hvis du ønsker at se mere af øen på egen hånd.

Læs mere her: http://www.langley.eu/dk/solrejser/kreta/langley-resort-almirida-bay/

Sådan sælger vi tennis til vores gæster

Tennis ligger os varmt om hjertet, og du skal kunne spille tennis på din ferie, uanset om du er en ’tennispro’ eller ’bare spiller for sjov’. Derfor har vi sikret, at alle Langley Resorts har sine egne tennisbaner og godt tennisudstyr.

Tennis på Almirida Bay

På Kreta har vi to hardcourt tennisbaner, som blev bygget i 2006. Materialet er blødere end asfalt, så det er derfor mere skånsomt for kroppen. Banerne er perfekte til tennislektioner og til “feriespil”, men hvis du spiller professionelt og ønsker at tilbringe hver eneste vågne minut på tennisbanerne, anbefaler vi, at du rejser til Korsika eller Guadeloupe, hvor vores tennisbaner og -kurser er i verdensklasse.

Tennistræner

På Almirida, som på alle vores andre hoteller med tennisbaner, har vi vores egne tennisinstruktører, som vi rekrutterer fra nogle af de bedste klubber i Skandinavien. Vores instruktører er vant til at beskæftige sig med alt fra nybegynderbørn til erfarne seniorer – de sørger altid for, at du går tilfreds fra banen og som en lidt bedre tennisspiller.

Så ønsker du at tage en lektion, have nogen at spille med eller bare have en øl og snakke tennis, så er det bare at henvende sig til vores tennistrænere!

Vi har tennis for alle

Åbningstider & booking

Tennisbanen er åben hver dag fra 7:00 til 20:00.
Reservation af banen eller af lektioner sker i hotellets reception. Leje af banen koster 10 € / time inklusiv udstyr og man kan, for det meste, booke banen to gange i træk.
Vores udstyr er af høj standard, og vi bytter ofte vores ketsjere og bolde ud, som passer perfekt til de fleste tennisspillere, det er derfor unødvendigt at tage sit eget udstyr med hjemmefra.

Tennisklubber

Vi arrangerer grupperejser for tennisklubber til fordelagtige priser – kontakt venligst en af vores salgskonsulenter for yderligere information.

Læs mere her: http://www.langley.eu/dk/solrejser/kreta/langley-resort-almirida-bay/

Billeder

Forrige artikelWimbledon 2016 – Ana Ivanovic taber til #223
Næste artikelWimbledon 2016 – Wozniacki ude af Wimbledon
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@tennisavisen.dk eller LinkedIn.