Jan Leschly Legatet uddeles årligt til en tennisspiller, der i forbindelse med overgang fra en tennismæssig til en erhvervsmæssig karriere ønsker at videreuddanne/kvalificere sig til denne.

Legatet er normalt på mellem 10.000 kr. og 25.000 kr. Ansøger bedes sende en motiveret ansøgning i “frit format” med vægt på ansøgerens planer for fremtiden. Ansøger skal vedlægge et budget med tidsangivelse for de relevante udgifter.

Tennisspillere, der har spillet på det danske landshold, har fortrinsret til modtagelse af legatet. De danske mester, Mai Grage på billedet, modtog legatet i 2014.

Legatets bestyrelse træffer suverænt afgørelse om, hvem der skal modtage legatet.

Legatmodtageren får mulighed for at møde Jan Leschly – erhvervsikon og semifinalist i US Open – til en personlig snak om tennis, erhvervslivet og hvordan legatet har hjulpet
legatmodtageren.

Uddelingen af legatet finder normalt sted i forbindelse med kåringen af “Årets Tennisspiller”.

Denne vil for 2015 blive afholdt 23 januar 2016 på Hotel Scandic Copenhagen i forbindelse med DTF’s politiske program-dag.

Ansøgninger skal være DTF (“DTF@tennis.dk”) i hænde senest

Mandag d. 14. december 2015 kl. 1200

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Jan Leschly Legatet

Forrige artikelCaroline Wozniacki: Vil være damernes Djokovic
Næste artikelTurneringer: Tanker om kamp- og turneringsspil nationalt og internationalt
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.