Den mangedobbelte Danmarksmester i herresingle, Christoffer Holmer, henter endnu en gang guld hjem til Tennis Club Odense i den internationale ITF turnering Invacare Swedish Open i Upsala.

Med en komfortabel finalesejr på 2-0 med cifrene 6-3, 7-5 over italieneren Paolo Cancelli har Christoffer Holmer vist, at hans potentiale i den grad rækker til en plads på det hold, der skal repræsentere Danmark ved OL. Næste mål bliver derfor at holde gryden i kog i jagten på endnu flere kampe og point ved de internationale turneringer.

Forretningsdrevet samfundsansvar i form af støtte til tennistalenter og eliteindsats

For at skabe værdi for en virksomhed, skal man først skabe værdi for andre, mener Tennis Club Odense, der i den forbindelse nu giver plads til aktiv støtte til fynske talenter og klubbens eliteindsats.

Klubben forestiller sig at støtten primært skal komme fra sponsorer og virksomheder, der ligeledes arbejder og brander sig med CSR, har branchens bedste produkter eller serviceydelser, og af den grund kan forene sig med det arbejde, der bliver ydet i den fynske tennisklub.

”Nogle bruger CSR til at styrke virksomhedens omdømme og øge kundeloyalitet, mens andre bruger det til at øge salget eller at motivere medarbejderne internt i virksomheden.”
Alle kampresultater fra Swedish Open i Uppsala 2015
Alle kampresultater fra Swedish Open i Upsala 2015 – Foto: Tennis Club Odense