Cecilie Melsted har tilsyneladende fået en forkærlighed for Sharm El Sheikh i Egypten, hvor hun jævnligt deltager i nogle af de $10.000 ITF-turneringer, der ofte afvikles der. Hun har nu opnået så gode resultater med 2 sejre i denne uge at hun får en plads på WTA Ranking Listen, selv om det i dag blev et nederlag til en Svensker Seedet 3.
Pga. hun nu får en Ranking, bliver det nok nemmere at komme direkte ind i 10.000 dollars Hovedturneringer. Her nedenfor resulter de sidste 2 dage.

Singles 2. runde
Cecilie Lundgaard MELSTED (DEN) def. Ana VESELINOVIC (MNE) [5] 3-6, 7-5, 6-4

Singles Quarterfinal
Jacqueline CABAJ AWAD (SWE) [3] def. Cecilie Lundgaard MELSTED (DEN) 6-3, 7-6(3)

Doubles Quarterfinal
Barbara BONIC (SRB) / Alexandra RILEY (USA) [1] def. Cecilie Lundgaard MELSTED (DEN) / Nelise VERSTER (RSA) 6-3, 6-2

Cecilie Melsted er også på Entry Listen til næste uges Jolie Ville golf F39 Women’s turnering, da der er 14 spillere tilbage på Kvalifying listen, hvor Cecilie er nummer 12 pt. skal hun nok spille i Kvalifying.

PS. Nu har undertegnede fået fornøjelsen at skrive om Cecilie den næste uges tid, jeg har gennem mange år fulgt med i hendes kampe, selv om jeg syntes hun nu lidt sent gør sig mere bemærket som Senior…

Forrige artikelWTA: Wuhan Open 2015 – Venus hævnede lillesøsters nederlag
Næste artikelITF Antalya: Francati tabte i Kvart-finalen
Jørn Hansen
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.