Julie Noe har meldt afbud til de kommende 2 ugers turneringer i Sharm El Sheikh. Cecilie Lundgaard Melsted led et ærgerligt nederlag i kvalfinalen

Som tidligere omtalt i Tennisavisen blev både Julie Noe og Cecilie Melsted sendt ud i 1. runde af hovedturneringen i $10.000 turneringen i Sharm El Sheikh.

Begge var også tilmeldt i de kommende 2 ugers turneringer samme sted, men Julie har set sig nødsaget til at melde fra til begge turneringer, og hun er i stedet rejst hjem for at få undersøgt de helbredsmæssige årsager til, at hun mistede al energi, da hun var i vinder-position ved stillingen 6-4, 4-2, hvorefter hun tabte samtlige efterfølgende partier.

ITF Sharm El Sheikh: Ingen succes til Julie og Cecilie i Egypten

Mandag formiddag gjaldt det den kommende uges turnering, hvor Cecilie var oversidder i 1. runde af kvalifikationen, og derfor var hun direkte i kval-finalen, hvor hun mødte no. 1094 Eden D’Oliveira (RSA), der er no. 1157, hvilket er 63 pladser foran Cecilie.

Kampens livescore fra 1. sæt viser, at Cecilie især havde problemer i egne servepartier, hvor hun kun vandt et enkelt point bag 2. serven, og hun blev derfor brudt i alle serve-partier. Derved tabte hun sættet 1-6 efter at have udnyttet den ene af 2 break-muligheder, som hun selv fik.

I 2. sæt var det lige omvendt, da sydafrikaneren blev brudt i alle sine serve-partier, og da hun kun udnyttede en enkelt af 3 break-muligheder i Cecilies serv, endte sættet 6-1 til Cecilie.

I 3. sæt fortsatte problemerne med at holde egen serv for begge spillere, og helt frem til stillingen 5-5 havde ingen af dem holdt serv. For begge var det stadig især 2. serven, der voldte problemer, hvilket kan aflæses i statistikken, hvor sydafrikaneren i 3. sæt vandt 4 af 18 anden-server og Cecilie 2 af 14.

Sydafrikaneren holdt dog for første gang i sættet sin serv til 6-5, og da Cecilie derefter kom bagud 0-15 i egen serv, lignede det en afgørelse, men det lykkedes alligevel for Cecilie at holde serv, så kampen måtte afgøres i tiebreak.
Cecilie kom ned med minibreak til 1-2, og ved 2-4 gav endnu et minibreak føring 5-2 til sydafrikaneren, der efter minibreak til 3-5 holdt serv til 6-3, hvorefter Cecilie på matchbolden blev brudt til slutresultatet 6-1, 1-6, 7-6(3).

Dermed går Cecilie glip af hovedturneringen i single, med mindre der bliver et par Lucky Loser pladser.