Siden juniortiden for lidt over 2 år siden har Emilie Francati vundet 8 titler i double, senest i suveræn stil sammen med belgiske Britt Geukens

20-årige Emilie Francati opnåede tilbage i juniortiden, som sluttede ved udgangen af 2015, flere titler i double, hvor den sidste titel var ved Canadian Open Junior Championships i efteråret 2015 sammen med Emily Arbuthnott (GBR), som hun opnåede flere flotte resultater med.

Emilie vandt også sin første double-titel på Women’s Pro Touren sammen med Emily, da de i 2016 vandt titlen ved en 10K turnering i Sunderland, og senere samme år vandt Emilie desuden to uger i træk titlen i Båstad sammen med Cornelia Lister (SWE).

I 2017 blev det til yderligere 4 double-titler ved 15K turneringer med 4 forskellige makkere – først sammen med Dasha Ivanova i Antalya, og senere igen sammen med Emily Arbuthnott i Porto, og de 2 sidste titler i 2017 blev vundet i Sharm El Sheikh sammen med Kanika Vaidya og Julia Wachaczyk.

Lørdag var Emilie igen i finalen i Sharm El Sheikh ved 15K turneringen Soho Square Egypt F7 Women’s Future, hvor hun spillede sammen med Britt Geukens (BEL), og de har under turneringen vundet overbevisende sejre.
I 1. runde blev det 6-1, 6-2 over Bojana Marinkovic (SRB)/Magdalena Stoilkovska (MKD), der havde wildcard, og i kvartfinalen blev 2. seedede Berfu Cengiz (TUR)/Julia Terziyska (BUL) sendt ud med 6-1, 7-5.

I semifinalen gik det endnu nemmere, idet modstanderne  Stepan (GER)/Swiatek(POL) måtte trække sig tidligt i 1. sæt, da Emilie og hendes makker førte 2-1.

Finalen bød heller ikke på en større udfordring, idet de hviderussiske modstandere Yuliya Hatouka og Iryna Shymanovich ikke var i stand til at dæmme op for de dybe flade krydsslag, som Britt Geukens sendte af sted, og modstandernes bolde blev ofte opsnappet af Emilie, der befandt sig overalt ved nettet.
Desuden servede Emilie godt og var aldrig i nærheden af at blive brudt, og ifølge Gentofte-træner Jonas Svendsen, der var med i Egypten, var der tale om klasseforskel.

Jonas indledte sin rapport til Tennisavisen med udtrykket: “6-0, 6-3 BUM”, og han fremsendte desuden ovenstående billede af de 2 tilfredse vindere.