En velspillende russer stoppede sejrsrækken for Cecilie Lundgaard Melsted i kvartfinalen

Træerne vokser som bekendt ikke ind i himlen. Selvom Cecilie Lundgaard Melsted efter sejre i kval-finalen og de 2 første runder af hovedturneringen ved $10.000 turneringen i Sharm El Sheik havde opbygget masser af selvtillid, rakte det ikke mod en velspillende modstander i kvartfinalen.

Den 2. seedede russiske venstre-håndsspiller Margarita Lazareva, der er no. 387 på WTA-ranglisten, var trods alt for stor en mundfuld for Cecilie, der måtte se sig slået 1-6, 0-6.
Her følger Cecilies egen oplevelse af kampen

“Kom aldrig rigtig ind i kampen – havde nogle chancer som jeg desværre ikke tog. Samtidig havde hun en god venstrehåndsserv, som gjorde det svært for mig at komme ind på hendes serv – hvilket det har lykkes med de andre dage. Det var bare ikke min dag i dag.”

Nederlaget ændrer ikke ved, at hun nu har fået mere tro på tingene, hvilket hun udtrykker således

“Jeg ved,at jeg kan være med nu, så det giver en tro på tingene.
Jeg er klar og fuld af selvtillid til næste uge, hvor det også er main.”

I næste uge er der en ny turnering i Sharm El Sheik, hvor både Cecilie og Emma Haakansson er direkte i hovedturneringen.
Simone Alpieva, der måtte trække sig i kvalifikationen på grund af ryg-problemer, har meldt fra til næste uges turnering, hvor Cecilie og Emma med en enkelt sejr kan skaffe nye point til WTA-ranglisten.

Forrige artikelTE U12 EM kval Piger: God indsats rakte ikke mod Polen
Næste artikelTE U12 EM kval Drenge: Efter sejr til Elmer og Holger sætter Arthur prik over i’et
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.