Julia spillede denne uge i $25,000 Rancho Santa Fe, CA (USA) 

Julia skulle i Semi-finalen i går møde (#67) Zhang Shuai fra Kina, der nåede Kvart-finalen i Australian Open i år og har ikke spillet siden, før i denne uge. Man kan syntes det er lidt mærkelig hun nu spiller i en $25.000 ITF turnering, men hendes ranking var noget lavere, før hendes gode turnering i Melbourne.

Kampen i går var også noget ”mærkelig” da det var 19 gange de tabte deres server, i løbet af de 2 sæt.
Undertegnede vil ikke beskrive kampen ret meget, da det som sagt var break efter break, inden Zhang vandt 1. sæt med 6-4.

I andet sæt kom Julia foran med 2-0, den eneste gang hun vandt sin serve, ved 5-4 servede Julia for sættet og igen ved 6-5, men begge gange fik hun brudt sin serve, så de måtte ud i en tiebreaker.
Her i kom Zhang foran med 4-0 og 5-1, inden Julia kom på 4-5, men Zhang vandt tiebreakeren med 7-5 og dermed kampen med 6-4, 7-6.

Zhang Shuai møder nu Vania King, Usa i Finalen.

Julia er i næste uge tilmeldt Pre-kvalifikationen ved Indian Wells.
Det er en 128 Draw, hvor kun vinderen får et wildcard, som det kan ses på Linken har Julia et Bye i 1. runde, men kan i 3. runde møde Hanna Chang, Usa, som hun kun med stort besvær vandt over med 3-6, 6-3, 7-6 i denne uge. Julia starter efter planen med at spille den 1. marts.