Mikael Torpegaard og hans Japanske teamkammerat fra college Hugo Di Feo er i double-finalen i sommerens første turnering, hvor Mikael desuden er fremme i kvartfinalen

Inden Mikael Torpegaard efter den afsluttede college-sæson vender tilbage til hjemlige himmelstrøg deltager han i denne uge i $15.000 turneringen LB Futures Tournament i Rochester i NY, USA, hvor han på grund af sin rangering som no. 334 er seedet 1.

I den første kamp mødte han Maksim Tikhomirov (USA), der forinden havde vundet 3 sejre i kvalifikationen, og han fik presset Mikael til det yderste i 1. sæt, som Danskeren vandt 10-8 i tiebreak, hvorefter han sikrede sig sejren 7-6(8), 6-4.

I 1/8-finalen mod no. 712 Winston Lin (USA) var der mindre tvivl om udfaldet, da Mikael vandt 6-1, 6-1.
Han møder fredag ved 20-tiden dansk tid i kvartfinalen Alexander Knight (USA).

Efter en passende pause spiller Mikael derefter finale i double sammen med hans team-kammerat fra Ohio State University, Hugo Di Feo (JPN).
De vandt i 1. runde 7-5, 7-6(5) over Jordan Benjamin/Alexander Knight (USA), og i kvartfinalen vandt de over 1. seedede Farris Fathi Gosea (GBR)/Kaichi Uchida (JPN) 7-6(4), 6-1.

I kvartfinalen blev det til en endnu mere overbevisende sejr, da de vandt 6-2, 6-0 over Julian Bradley (IRL)/Collin Johns (USA).
I finalen bliver modstanderne Luca Corinteli/Thai-Son Kwiatkowski (USA).

Forrige artikelITF Palma del Rio: Løchte/O’Hare i finale. Hess-Olesen måtte trække sig
Næste artikelTennis vandt den første danske OL-medalje på spindesiden
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.