Onsdag sikrede Emilie Francati sig endnu en finale-plads, da hun sammen med Vera Lapko (BLR) vandt semi-finalen ved $10.000 turneringen 5ème OPEN ENGIE DE LA VILLE DE MACON i Frankrig.

Deres modstandere i finalen var de 1. seedede (#327) Manon Arcangioli (FRA)/(#403) Silvia Njiric (CRO), som det kan ses er de noget bedre i double Rankingen end Emilie’s (#1031) og Vera Lapko’s (#603)

Det startede meget godt for Emilie og Vera, da de førte med 4-1 i 1. sæt, inden de andre fik udlignet til 5-5 og vandt sættet med 7-5.
Tennisavisen har modtaget dette info fra Emilie: “Vi havde ingen sætbolde… Så vi havde bare ikke lige marginalerne med os idag”

I andet sæt tog de også en 4-1 føring Danskeren og Hviderusseren, men igen fik de andre udlignet til 5-5 hvorefter Emilie og Vera reddede 2 breakbolde og 2. sæt skulle afgøres i en tiebreaker. Ved ikke om Vera blev lidt træt i andet sæt, da hun før på dagen havde tabt sin Singles kamp.
I tiebreakeren fulgtes de ad til 3-3, hvor de fik et minibreak til *4-3, men modstanderne kom tilbage til 5-5 og vandt kampen med 7-5, 7-6(5).

Forrige artikelDavis Cup: Løchte følger op og bringer Danmark på sejrskurs
Næste artikelEntryliste: Uger 12-13, Premier Miami, Caroline, Serena m.fl.
Jørn Hansen er udpræget tennisnørd. Han har mange års erfaring med tennis og følger med i alt der sker hovedsageligt på WTA-touren. Derudover har Jørn været ude live ved mange udenlandske tennisturneringer.