Thomas Schwencke Lindqvist måtte i sidste uge forlade Israelsk turnering efter en enkelt kamp. Lørdag vandt han i 1. kvalrunde og tabte derefter i næste runde samme dag

Lige før Jul fortalte 20-årige Thomas Schwencke Lindqvist i Tennisavisen om sin brændende kærlighed til tennis, som har givet ham nogle af hans største oplevelser i tilværelsen.
Derfor fortsætter han i det omfang det er muligt med at rejse rundt og deltager i Futures turneringer sideløbende med hans online studier.

ITF Antalya: Thomas Schwencke Lindqvist forfølger sin drøm

I de første turneringer i 2017 er det fortsat ikke lykkedes at slippe igennem kvalifikationen i de 5 $15.000 turneringer, hvor han har deltaget indtil nu.

I slutningen af januar tabte han i 1. kvalrunde i Glasgow 3-6, 1-6 til Nicolas Rosenzweig (FRA).

En måned senere deltog Thomas i kvalifikationen i en turnering i Cairo, hvor han først vandt 6-3, 3-6, 6-4 over QuinVerstegen (NED), hvorefter han i 2. kvalrunde tabte 6-7(1), 1-6 til Aleksei Khomich (BLR).

I de to næste turneringer blev det til en enkelt kamp, da han for et par uger siden tabte 4-6, 1-6 til Alexander Merino (PER) i Sharm El Sheikh, og ugen efter i Ramat Hasharon i Israel til Dor Yakob Wertheimer (ISR) 6-7(3), 2-6.

Lørdag spillede Thomas 2 kampe ved kvalifikationen til The Mary L. Bianco Charitable Fund ITC Circuit In honor of Itai Erenlib, som ligeledes afvikles i Ramat Hasharon.
I 1. kvalrunde vandt Thomas 6-4, 6-1 over Yam Bruhin (ISR), og få timer senere mødte han i næste runde 2. seedede Joshua Paris (GBR), der vandt 6-3, 6-2