Med nyt format og visse ændringer i reglementet, så tegner årets indendørs holdturnering yderst spændende i herrerækken.

Klubskifter og tilgang af udenlandske spillere sætter sit præg på flere holds klubranglister, og hvorvidt de udenlandske spillere kommer i spil kan blive meget afgørende for flere holds muligheder. Vi præsenterer holdene op til lørdagens første runde kampe.

Lyngby – HRT
Lyngby har de seneste sæsoner ikke gjort meget væsen af sig i kampen om medaljer, men meget tyder på at klubben mener det alvorligt når det drejer som om at spille med helt fremme. Tilgang af en lang række stærke spillere betyder at holdet har favoritværdigheden denne sæson. Hørsholm skal nok have sine udenlandske spillere på banen, såfremt holdet skal gøre holdkampen mod Lyngby spændende.

Forventede opstillinger:
Lyngby: Andreas Bjerrehus, Esben Hess-Olesen, Oliver Benneweis Pramming og Patrick Kristensen
HRT: Maxim Landa, Jesper Andi Jørgensen, Mads Gottlieb og Morten Lyngbæk

Kampen spilles i Lyngby, Lundtoftevej 53 B, lørdag kl. 12.00

Skovbakken – Gentofte
For to sæsoner siden vandt Skovbakken mesterskabet, men holdet råder ikke længere over så stærk en trup, og skal nok kæmpe bravt for ikke at lande i nedrykningsfare. Uden sine to bedste spillere som er på college i USA, så har Gentofte en trup med en ret høj gennemsnitsalder, og spændende bliver det om “de gamle” stadig kan få klubben med i slutspillet.

Forventede opstillinger:
Skovbakken: Anders Grinderslev, Mads Hjortskov, Philip Quistr Hyldedal og Thomas Støttrup
Gentofte: Philip Ørnø, Ole Jensen, Jonas Berg og Andreas Laulund

Kampen spilles i Skovbakken, Hvidkildevej 19, lørdag kl. 12.00

KFUM – KB
KFUM er nye i elitedivisionen, og spiller sine hjemmekampe i Ølstykke. Klubranglisten har fire svenske spillere øverst, og kommer flere af dem i spil så kan KFUM gøre ondt på en del hold. Uden de svenske spillere så er holdet klar favorit til at rykke ud. De forsvarende mestre fra KB, har mistet flere profiler, og synes at skulle arbejde med en smal trup i denne sæson; holdet har dog tilstrækkelig kvalitet til at slutspillet klares.

Forventede opstillinger:
KFUM: Jimmy Wallin, Oscar Jeppesen, Mikkel Paludan-Müller og Timm Høj Johansen
KB: Martin Pedersen, Søren Wedege, Frederik Sletting Johnsen og Kasper Elsvad

Kampen spilles i Ølstykke, Stadionve 8, lørdag kl. 13.00

HIK – Virum/Sorgenfri

De danske mestre fra udendørs sæsonen, og de to foregående års finalister indendørs fra HIK er storfavoritter i opgøret mod Virum. HIK har fastholdt sin stærke trup, og må tilskrives en sikker plads i slutspillet. Virum har overrasket positivt det seneste par sæsoner og vil helt sikkert også være med fremme, når slutspilspladserne skal fordeles.

Forventede opstillinger:
HIK: Thomas Kromann, Holger Vitus Rune, Christoffer Kønigsfeldt og Alexander Kønigsfeldt
Virum: Mohamed Shabib, Hans L. Stentoft, Frederik Nymann og Mathias Olsen

Kampen spilles i Hellerup, Hartmannsvej 37, lørdag kl. 14.00