I herrernes Elitedivision bliver der hård kamp om pladserne til slutspillet i september måned.

Pulje 1:
De forsvarende mestre fra KB tager i første runde mod sølvvinderne fra HRT. Får kampen bare nogenlunde samme intensitet som i forrige års finale, så venter der publikum en godbid af en tenniskamp. HRT har i år forstærket sit hold med svenske Isak Arvidsson og tyske Timon Reichelt; HRTs rangliste rummer nu syv udenlandske spillere, og gør klubben brug af disse, så er det svært at se hvem der skal stoppe HRT.
Kampen spilles på KB lørdag kl 10.00

I den anden kamp i puljen spiller Århus 1900 på hjemmebane mod Gentofte, og alt tyder på en tæt match. Begge hold har samme trup som forrige år.
Kampen spilles i Århus i morgen fredag kl 12.30

Pulje 2:
I et nordsjællandsk opgør spiller Birkerød hjemme mod Hillerød; gør Birkerød brug af sine udlændinge, så er holdet klar favorit. Birkerød har fået tilgang af spamske Samuel Ribeiro Navarrete, svenske Christian Samuelsson og Adam Larsen, som er skiftet fra Fruens Bøge. Hillerød har fået en ny spiller i svenske Joel Åkerberg, som tidligere har spillet for HRT.
Kampen spilles fredag kl 11.30

Desuden spiller puljens klare favorithold, Lyngby hjemme mod Fruens Bøge. Det bliver en meget svær kamp for holdet fra Odense mod et Lyngby-hold som igen har Tobias Galskov klar efter en lang skadespause.
Kampen spilles i morgen fredag i Lyngby kl. 12.00

Pulje 3:
I Århus er der topkamp mellem de to hold som mødtes i finalen indendørs, Skovbakken og HIK. Da holdene råder over samme spillertrup kan der igen forventes stor spænding og intensitet.
Kampen spilles fredag kl. 13.30 i Skovbakken

Virum/Sorgenfri tager imod ATK i den anden kamp, og her må hjemmeholdet bære en klar favoritrolle. Begge hold har samme spillertrup som forrige år.
Kampen spilles fredag kl. 14 i Virum.

Forrige artikelDe første kampe i kvindernes DH udendørs
Næste artikelNy DTF-Direktør: Sporten er i god form – men vi skal i topform
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.