I toppen synes KB og B 93 urørlige, og de to hæderkronede klubber, HRT og HIK er gode bud på slutspilspladser. Skovbakken og Lyngby må nok allerede indstille sig på at skulle en tur ned i 1. division, men også Gentofte skal passe på, for uden holdets bedste spillere, så er spillermaterialet ikke godt nok til at klare frisag.

Stillingen efter anden runde:

KB 13
B 93 12
HIK 9
KFUM 8
Lyngby 7
HRT 7
Gentofte 0
Skovbakken 0

Kampene i tredje runde:

B.93 – Skovbakken
Spilles lørdag kl. 12.00 på Ved Sporsløjfen 10 på Østerbro

B 93 stiller med sine hjemlige spillere i denne runde, og på alle singler er holdet klare favoritter mod Skovbakken. Udeholdet fra Århus har det svært i divisionen, og må forventes at indkassere endnu et klart nederlag. Hjemmeholdet synes at cruise mod slutspillet, mens Skovbakkens skæbne synes beseglet. Vi tipper 6-0 til B 93

Holdopstillinger:
1. HS: Henrik Heise Korsgaard – Julius Kristensen
2. HS: Nikolaj Katic – Maciej Kraga
3. HS: Maxim Landa – Luka Stojanovic
4. HS: Holger Nørregaard – Christoffer Hjelm

HRT – Gentofte
Spilles lørdag kl. 12.00 på Stadion Allé 9 i Hørsholm

HRT tager imod et voldsomt reservespækket hold fra Gentofte, og det ligner et meget klart resultat i HRTs favør. HRT vil herefter være et godt bud på en plads i slutspillet, mens Gentofte ikke længere vil kunne spille med om medaljer, og får holdet ikke sine bedste spillere hjem til de kommende runder, så truer en nedrykning. Vi tipper 6-0 til HRT.

Holdopstillinger:
1. HS: Filip Gustafsson – Lasse Raben
2. HS: Filip Stidell – David Francati
3. HS: Anders Bjørn Møller – Patrick Bennetsen
4. HS: Hector Hertz Nissen – Gustav Gaarde Andersen

KFUM – KB
Spilles lørdag kl. 13.00 på Nøkkerosevej 25 i København

Oprykkerne fra KFUM har bidt godt fra sig i de første runder, og måske kan holdet kæmpe med om slutspilspladserne, men det bliver næppe i morgendagens opgør at holdet henter point, for rækkens bedste hold kommer på besøg. KB stiller stærkt og synes at ville konsolidere førstepladsen i rækken. Vi tipper 6-0 til KB.

Holdopstillinger:
1. HS: Oskar Jansson – Elmer Møller
2. HS: Robin Thour – Johannes Ingildsen**
3. HS: Mikkel Paludan Müller – Philip Hjorth
4. HS: Oscar B. Danielsen – Anders Grinderslev
**Johannes Ingildsen spiller fredag semifinale i double ved en ATP Challenger i Sverige. Hvis han vinder semifinalen, indtræder Jonas Zacho Larsen i stedet i KB’s holdopstilling.

HIK – Lyngby
Spilles lørdag kl. 13.00 på Hartmannsvej 37 i Hellerup

HIK er storfavoritter i dette opgør, hvor udeholdet fra Lyngby stiller med sine unge spillere. I sidste runde havde Lyngby Frederik Løchte Nielsen på førstesinglen og ham vil de savne i dette opgør, for nu ligger kampen til at HIK tager alle kampe. Med den forventede storsejr vil HIK for alvor stemple ind i kampen om en plads i slutspillet. For Lyngby bliver nedrykningen svær at undgå. Vi tipper 6-0 til HIK.

Holdopstillinger:
1. HS: Artem Adviediev – Theodor Boisen
2. HS: André Meinertz – Amir Albeg
3. HS: Christoffer Kønigsfeldt – Tristan Engelschmidt
4. HS: Alexander Kønigsfeldt – August Brostrøm Poulsen

Forrige artikelDH 3. runde: Spænding i Sønderborg
Næste artikelOpdag fællesskabet mellem Roulette Live og tennis
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.