Holdturneringen udendørs måtte have nye spilleterminer pga. Covid-19, men den blev skudt i gang d. 13. juni, og der er således spillet to runder inden sommerpausen, hvorpå de resterende fem runder spilles i august. I den bedste række Elitedivisionen, tegner der sig en lang række spændende opgør, og der bliver hård kamp om slutspilspladserne, samt nedrykningen. Mange hold har forstærket sig med stærke udenlandske spillere, og det gør både damernes og herrernes række mere uforudsigelig end tidligere.

Damernes elitedivision
Gentofte er kommet stærkt fra start, hvor især en 5-1 sejr over de forsvarende mestre fra KB imponerer, og i den anden kamp vandt Gentofte over Fruens Bøge; Gentofte ligner en sikker deltager i slutspillet. KB rejste sig fra nederlaget mod Gentofte ved at besejre Birkerød, og synes at stå med gode chancer for at nå slutspillet. Birkerød, som er indendørs mestre, har tabt sine to første kampe, og meget tyder på at spillerafgangen lige op til sæsonstarten, kan betyde at holdets målsætning må være at klare sig fri af nedrykning. HRT var før sæsonen blandt favoritterne til slutspillet, men en skadet Olga Helmi, og et overraskende nederlag til Lyngby, har sat holdet under pres.

Lyngby-holdet kan blive en dark horse i kampen om slutspilspladserne, for selvom holdet tabte knebent til Holte, så er det ingen skam, når man ser på Holte-holdets holdopstillinger – Holte vil i stærkeste opstilling være favorit til mesterskabet, men afhængigheden af udenlandske spillere betød et uventet nederlag til HIK. HIK indledte med et stort nederlag til HRT, og til trods for sejren mod Holte, så skal holdet, som må undvære Hannah Viller Møller hele sæsonen, nok kigge nedad i tabellen. Fruens Bøge som på papiret lignede et hold som skulle kæmpe i bunden af rækken, har i sine to første kampe hentet 6 point, og med divisionens formodede bedste spiller i Anastasia Yakimova, så kan Odense-holdet vel godt tillade sig at drømme om slutspillet.

Stillingen i Elitedivisionen efter 2 runder:
Gentofte 9 point
HRT 8 point
Lyngby 7 point
Holte 6 point
Fruens Bøge 6 point
KB 5 point
Birkerød 5 point
HIK 4 point

Herrernes elitedivision
De danske mestre fra Give indledte sæsonen med et brag af en match mod Lyngby, hvor begge hold stillede meget stærkt. Lyngby vandt, men Give rejste sig weekenden efter med en stor sejr over HIK, og må regnes for en af favoritterne i årets DH. Det er Lyngby med sikkerhed, for sejren mod Give blev fulgt op af 6-0 sejr mod HRT, så meget skal gå galt for Lyngby-holdet, hvis ikke holdet er med ved slutspillet i september. Også HIK indledte med storsejr over HRT, men mod Give skulle holdet nok have haft lidt flere point. Afgørende for Hellerup-holdets muligheder er om Holger Rune spiller i august måned. Sølvvinderne fra sidste sæson, Gentofte, vandt en vigtig sejr over medfavoritterne fra KB, og da holdet er stærkt besat på alle pladser, så bør de også være med i september måned.

KBs nederlag til Gentofte, var ikke noget der passede Frederiksbergholdet, for nu skal der vindes kampe mod nogle af de andre favoritter, såfremt holdet skal i slutspillet. HRT ligger sidst i rækken, men det bliver nok de indbyrdes opgør mod Århus 1900 og ATK som afgør Hørsholmholdets skæbne. ATK vandt den vigtige kamp mod Århus 1900, men vil stadig have svært ved at overleve i rækken, når man ser på de øvrige holds styrke. Århusholdet plejer at hente livsvigtige point på hjemmebane mod de bedre hold, og det bliver i høj grad nødvendigt efter nederlaget mod ATK.


Stillingen i Elitedivisionen efter 2 runder:

Gentofte 10 point
Lyngby 10 point
KB 8 point
Give 7 point
HIK 7 point
ATK 4 point
Århus 1900 3 point
HRT 0 point

Kampene I Elitedivisionen genoptages d. 8. august