Hvilken dansk tennisforening har medlemmer, der i 2017 bl.a. vandt EM og 6 nordiske mesterskaber og hvor foreningen ikke ejer en eneste tennisbane?
Svaret er Danske Tennis Veteraner (DTV)

Af Lars Kastberg

Men DTV er IKKE en forening alene for elitespillere. Vi er et supplement til den tennisklub, du i forvejen er medlem af og tilbyder bare, at du får endnu flere muligheder for at spille med og mod andre spillere.

DTV har mange arrangementer, der henvender sig til forskellige målgrupper og de finder sted både vinter og sommer. Så uanset dit niveau er det helt sikkert at DTV har et tilbud til dig.

Vi arrangerer f.eks. DTV Touren, hvor spillere fra forskellige klubber mødes – ofte en lørdag formiddag – og spiller 3 timer med og mod spillere fra andre klubber – og så slutter vi af med fælles frokost.

Vi tilbyder Q og M og QogM turneringer. Q er alene for kvinder, M er for mænd og så er der selvfølgelig QogM, der er for både kvinder og mænd.
Vi har en engelsk venskabsorganisation -45 Club – som vi hvert år spiller mod – skiftevis i England og Danmark. I år spiller vi mod englænderne i HIK.
Det er også DTV, der afholder veteran DM – både inde og ude. Her opdeles deltagerne i aldersgrupper +35, +4+, + 45 osv. og vi spiller i alle rækker -DS, DD, HS,HD og MD.

Vi har medlemmer i alle aldre og vil gerne have flere medlemmer. For at stimulere tilgangen af yngre medlemmer har vi etableret ”Young Guns” aktiviteten. Det er en ”hygge aften” med tennis, hvor vi først spiller 3 timers tennis og bagefter spiser sammen.
Målgruppen for denne aktivitet er spillere, der HAR været gode – og som stadig har et godt niveau.

Lørdag d. 28. april holdt vi et sådant arrangement i KB, hvor ”Kammeraterne” – ledet af Christian Camradt spillede mod ”Badutterne” ledet af Thomas Badura. Der blev spillet DD, MD og HD. I starten af MD’erne var herrerne ”flinke”, men som kampene skred frem kom vindergenet frem og der blev i den grad slået igennem og billederne viser noget af den gode stemning, der var under arrangementet.