Weekendens kampe gav ikke svar på hvilke hold der skal spille slutspil, så der venter en meget spændende sidste runde.

Mellemspilspulje 1:

Puljens tophold fra KB, tog hjemme mod Gentofte, og det blev noget af et gyseropgør, hvor alle kampe lå på vippen; tre kampe blev afgjort i MTB, men de øvrige kampe havde også en snæver afgørelse.
Efter singlerne havde Gentofte taget føringen med 3-1, men de forsvarende mestre tog begge doubler, og holdkampen sluttede dermed 3-3.

I den anden kamp var HRT hjemme mod Give, og her hentede udeholdet en sejr på 4-2. Dermed bevarede Give muligheden for i sin debut-sæson i elitedivisionen at kunne kvalificere sig til slutspillet. Det bliver uden tvivl noget af et brag mellem Give og KB i det jyske næste weekend.

Inden sidste runde på lørdag, så er stillingen i puljen: KB har 9 point, Give har 7, Gentofte har 6 og HRT 2

I den sidste runde spiller Give – KB, og Gentofte – HRT

Mellemspilspulje 2

Sidste års sølvvindere fra HIK tog hjemme imod Virum/Sorgenfri, og det blev et tæt opgør som sluttede uafgjort 3-3. Begge hold har mulighed for at nå slutspillet, men chancerne er nok størst for Virum-holdet, som i sin sidste kamp møder Lyngby, mens HIK skal til Århus og møde Skovbakken, som også slås for en plads i slutspillet.

i puljens andet opgør skulle Lyngby på hjemmebane forsøge at spille sig tilbage i kampen om slutspilspladserne, men det gik helt galt og holdet tabte med hele 0-6 til Skovbakken. Dermed har Lyngby ikke længere mulighed for at komme i slutspillet.

Puljestillingen er nu den at Skovbakken har 8 point, HIK har 8 point, Vi/So har 7 point og Lyngby har 1 point.

I den sidste runde på lørdag spilles følgende opgør: Skovbakken – HIK og Vi/So – Lyngby