I begge puljer var der spænding til det sidste, eftersom seks hold kæmpede om slutspils-pladserne.

Mellemspilspulje 1:
De forsvarende mestre fra KB var på en svær opgave i Give. KB havde brug for 3 point for at være sikker på slutspillet, men også Give havde gode chancer for at nå slutspillet. En sejr ville sende Give i slutspillet, og Gives hold med tre fremragende tyskere på de tre første singler, betød at mestrene blev budt til dans. Et stort hjemmepublikum var mødt frem i Give Tennisklub for at opleve tennis og spænding på højt niveau, og det fik de til overflod.

KB havde forstærket holdet med sin svenske spiller, Markus Eriksson, og det skulle vise sig at være en klog beslutning; Eriksson vandt nemlig førstesinglen mod Marco Kirschner med 10-5 i MTB. Og da KBs Martin Pedersen efterfølgende tabte med 8-10 i MTB til Julian Onken, så var alle klar over at marginaler ville afgøre opgøret. 3. og 4. singlen blev delt, KB tog førstedoublen, og længe så det ud til at Give ville tage andendoublen KBerne fik dog vendt et truende nederlag og vandt i MTB med 10-8! Dermed KB-sejr på 4-2.

I puljens anden kamp mellem Gentofte og HRT, skulle Gentofte vinde klart for at bevare håbet om en plads i slutspillet. Den fik man med en samlet 5-1 sejr, men den blev reelt først sikret i den sidste double, som blev vundet i MTB.

Mellemspilspulje 2:
Inden weekendens kampe lignede Virum/Sorgenfri en slutspilsdeltager, og med en hjemmebane sejr på 4-2 over Lyngby, gjorde holdet sit til at forstærke slutspilsmulighederne. Nu var der kun et resultat, som kunne sende Virum-holdet ud af slutspilsligningen, og det var såfremt Skovbakken og HIK spillede 3-3.

I Århus fik HIK en hård start mod Skovbakken, de to første singler blev tabt klart, og så måtte det unge supertalent Holger Rune og veteranen Rasmus Møller, vende slagets gang for Hellerup-holdet, og det gjorde de. Møller vandt sin kamp med 11-9 i MTB og dermed levede håbet for HIK. Også i førstedoublen havde HIK-parret dygtigheden og heldet til at vinde 10-7 i MTB, og da andendoublen klart gik til Skovbakken, så endte opgøret uafgjort 3-3.

Tre hold havde nu alle 11 point og sætscoren afgjorde at Skovbakken vinder puljen foran HIK og Virum. Særligt bittert er det for Virum som vandt to holdkampe og spillede en uafgjort, og alligevel rakte det ikke til slutspil.

KB, Gentofte, Skovbakken og HIK spiller slutspil. KB vælger semifinalemodstander (Gentofte eller HIK), og Skovbakken møder så det andet hold.

HRT og Lyngby skal spille playoffkampe for at forblive i Elitedivisionen