Indendørsmestrene fra Lyngby har steppet op i de seneste to kampe, og er nu i en position hvor en plads i slutspillet absolut er mulig. KB og Give har skilt sig ud i rækken og begge hold er sikre på slutspillet, mens Gentofte med en klar sejr i den udsatte kamp mod Fruens Bøge på tirsdag vel også kan en plads til medaljespillet senere på måneden. HIK og Lyngby kæmper så om den sidste plads. Fruens Bøge er sikker på nedrykning, mens HRT kæmper hårdt for at indhente Rødovre for dermed at undgå at blive degraderet.
Se stillingen i Elitedivisionen nederst på siden


Rødovre – KB 0-6

Rækkens overraskelse Rødovre tog imod topholdet fra KB. De to klubber ligger fysisk i gå-afstand fra hinanden, men på sportsligt er der langt mellem klubernes to førstehold. Godt nok manglede hjemmeholdet sine to tyske spillere, men KB manglede hele fire spillere, som var optaget af at spille ITF-turneringer. KBs spillertrup er dog så bred at det ikke ændrede ved favoritværdigheden, og KB tog da også en meget sikker sejr hjem, kun hjemmeholdets Jonas Schwarz formåede at presse sin kamp ud i tre sæt. KB indtager således en suveræn førsteplads i rækken, mens Rødovre får hårdt brug for sine tyske spillere i de sidste kampe, såfremt nedrykning skal undgås.

Resultater:
1. HS: Rasmus Schwartz – Carl Emil Overbeck 1-6 4-6
2. HS: Alexander Schou – Philip Hjorth 3-6 2-6
3. HS: Jonas Schwartz – Søren Wedege 5-7 7-5 6/10
4. HS: David Dark Hansen – Jonas Zacho Larsen 1-6 2-6
1. HD: R. Schwarz/Schou – Overbeck/Larsen 1-6 2-6
2. HD: J. Schwarz/Marcin Gosiemiecki – Hjorth/Wedege 3-6 2-6


HIK – Lyngby 2-4
Gentofte – Fruens Bøge
Kampen er udsat til tirsdag d. 10. august kl. 14.00
Spilles i Fruens Bøge


Give – HRT 4-2

Blev spillet onsdag

Stillingen i Elitedivisionen efter 5 runder:
KB 32
Give 26
HIK 17
Lyngby 17
Gentofte 14 (4 kampe)
Rødovre 13
HRT 9
Fruens Bøge 5 (4 kampe)

Forrige artikelDH damer: KB fik vigtig sejr mod Holte
Næste artikelW15 Monastir: Ny titel på hardcourt til Olga Helmi
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.